Подготви се за
новия сезон

с Кредитна карта

А1 Кредитна карта идва при теб:

 • - с 0% лихва до 30 дни*
 • - без такси за теглене от банкомат
 • - без такси за кандидатстване и обслужване
 • - с изцяло онлайн обслужване
 • - с възможност за сигурни, безконтактни плащания през Дигитален портфейл
 • - с Мобилно приложение A1 Credit Card
© Copyright 2018 | Аксес Файнанс АД. | Всички права запазени. | GDPR
Онлайн заявка
Ако си абонат на А1, заяви бързо и лесно своята А1 Кредитна карта, като попълниш необходимата информация.

А1 Кредитна Карта е за всичко, което поискаш!

*В случай че заявиш и сключиш договор за А1 Кредитна Карта в периода 04.09. - 06.10.2023 г., получаваш до 30 дни безлихвен период от датата на активация на картата.

Типичен пример: При усвояване на 500 лв. в деня на активация на картата, фиксираният месечен лихвен процент (ФМЛП) и годишният процент на разходите (ГПР) за 30 дни от дата на усвояване са 0%. След изтичане на този срок ФМЛП е 1,48 %, а ГПР - 18,95%. При коректно изпълнение на условията на Договора за кредит „А1 Карта“, общо дължимата сума през промоционалния период е 500 лв., а след изтичането му - 507,47 лв. за 30 дни. Договорът за кредит е с неопределен срок. При изчислението на ГПР и общо дължимата сума е взето предвид допускането, че Клиентът е усвоил пълния размер на кредита в деня на активация на платежния инструмент и ще изпълнява своите задължения по сключения Договор за кредит коректно и в пълно съответствие с условията и сроковете за плащане, уговорени в същия.

Пълните правила на Промоцията виж тук.

Защо да избереш А1 Кредитна карта


Никога не е било по-лесно да се възползваш от услугата А1 Кредитна карта. Всичко, което трябва да направиш е да попълниш внимателно всички полета в онлайн формуляра ни. Трябва да удостовериш, че си клиент на А1 като посочиш номер на А1 услуга. Ако това е мобилна услуга - въведи номера си. Ако си наш абонат на интернет или телевизия, трябва да посочиш номера на съответните услуги. Можеш да го провериш на фактурите си или да изпратиш безплатен SMS на 1590 с текст TV за телевизия или NET за интернет услуга.


Доверие и прозрачност

Не се тревожи за парите. А1 е тук, за да помогне. Това е кредитна карта MasterCard, специално разработена за клиентите на компанията.


Когато се регистрираш за заявка е необходимо да се съгласиш с получаването на обаждане с подробности за условията, както и да се запознаеш с Политиката за защита на личните данни. Ако има нещо неясно, не се колебай да се свържеш с Аксес Файнанс АД на имейл help@a1card.bg или по телефона на 0800 40 400


Считано от 16.12.2022 г. има промяна в Общите условия на A1 Карта. Можеш да се запознаеш с измененията тук.Специални условия

Като клиент на А1 можеш да се възползваш от преференциалните условия.


A1 Wallet

Управление на картата


 • Персонален онлайн профил
 • Следене на наличността
 • Информация за направените транзакции
 • Информация за текущото задължение
 • Справки за движението по кредитната карта


Управлявай своята А1 Кредитна карта тук

Стандартни лимити по транзакциите с A1 Kредитна карта

Можеш да научиш повече за лимитите на А1 Кредитна карта от Тарифата за ползване на А1 Кредитна карта

Лихвени проценти за A1 Kредитна карта

Лихвата е само 1,48 % месечно или 0.05% на ден върху използваните средства, независимо от начина на ползване – АТМ или ПОС/online плащане.

А1 Кредитна карта е с кредитен лимит до 3 000 лева, с фиксиран месечен лихвен процент от 1,48%, а годишният процент на разходите (ГПР) е 18.95%. Ако например даден клиент притежава A1 Кредитна карта и усвои 120 лева от кредитния си лимит на първо число на месеца, фиксираният месечен лихвен процент от 1,48 % ще се равнява на 0,06 лева на ден или 1,78 лева на месец, като ГПР е 18,95 %. При коректно изпълнение на задълженията по договора за кредит, общо дължимата от клиента сума до 2-ро число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лв. Ако клиентът избере да заплати само минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лв. Договорът за кредит е с неопределен срок, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния лимит е 5-то число на месеца. Клиентът има право след подписване на Договора да се откаже в 14-дневен срок, с 30 дневно уведомление, без да дължи неустойки за това.

Мобилно приложение А1 Кредитна карта

За твоето удобство и сигурност, създадохме мобилно приложение, с което плащанията в интернет са още по-бързи и сигурни.

С мобилното приложение на А1 Кредитна карта можеш да:

 • преглеждаш всички трансакции, направени с твоята А1 Кредитна карта
 • потвърждаваш онлайн плащанията лесно, бързо и сигурно
 • погасяваш задълженията по твоята А1 Кредитна карта
 • добавяш картата си в дигитални портфейли
 • активираш/ блокираш разплащания на ПОС, АТМ и Онлайн
 • активираш/ блокираш картата

Мобилното приложение е напълно безплатно. За да го използваш, трябва да имаш смартфон с операционна система Android или iOS.

Свали сега мобилното приложение на А1 Кредитна карта, въведи необходимите данни и управлявай своята кредитна карта в реално време – бързо, лесно и удобно.

Можеш да видиш новите функционалности в мобилното приложение на А1 Кредитна карта

Често задавани въпроси

А1 Kредитна карта