xplore

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния ти план.

Новото нормално. Свят 2.0


Новият месец идва с нови предложения от музикалните звезди. Дългоочакваният албум Chromatica от Lady Gaga вече може да бъде чут в A1 Xplore Music. Уверяваме те, че вътре няма слаба песен. Ако си фен на денс и електронна музика, силно ти препоръчваме новия албум на норвежкия продуцент и DJ Kygo – Golden Hour. Третото ни албумно предложение обиколи върховете на стрийминг класациите веднага след появата си. Wunna се нарича новият албум на американския рапър Gunna. В него хип хоп маниаците ще открият колаборации с Young Thug, Roddy Rich, Travis Scott. Насладете им се!
Все още предпазливо поемаме към събиранията с приятели. А докато се върнем към масовите събития, на нас може да разчиташ на добър избор от музика за твоите тераса-партита или плаж на балкона.

Xplore Music Web App

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрираш до 31 юли 2020 г., получаваш 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с твоята А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 31.07.2020г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?