Няма нищо друго като iPad

iPad е едно всеобхватно multi-touch изживяване. Той е по-бърз, лесен и увлекателен начин да правиш любимите си неща. Превъзходният Retina дисплей предлага невероятно реалистични изображения и видео. Мощният чип с 64-битова десктоп клас архитектура не се затруднява и от най-интензивните графични игри и приложения. Двете камери правят изумителни снимки и позволяват да водиш FaceTime разговори с идеално качество на картината. А с над милион специално създадени за iPad приложения в App Store, можеш да правиш любимите си неща както никога досега.

Няма значение дали смяташ да го ползваш за учене или за игра. За сърфиране в мрежата или за създаване на страхотни произведения на изкуството. При всяко положение, с един iPad под ръка, животът ти ще стане с една идея по-лесен и по-забавен. iPad е истински портал към един нов свят. А ако си истинско Pro – ще се радваш да научиш, че сега може да се сдобиеш и със своя нов iPad Pro.

Трябва да кажем и още две думи. Или по-скоро – дума и цифра. Става дума за iOS 11. Най-новите модели iPad идват с най-новата операционна система на Apple. Интерфейсът е красив и лесен за ползване. Интелигентни предложения се появяват в точния момент. Иновативни технологии се грижат за твоята защита и поверителност. Докоснеш ли веднъж iOS, разбираш защо толкова много потребители обичат iPhone и iPad.

Твоят нов iPad е толкова умен, че ще се разбирате без думи с него. Буквално. Например – няма нужда от пароли. Твоят пръстов отпечатък е само твой и винаги с теб. Благодарение на функцията Touch ID, той е всичко, което ти трябва, за да отключиш своя iPad.


Избери своя iPad