Започва се отново! NHL за сезон 2018/2019 е тук

Най-добрите хокеисти от Националната хокейна лига на САЩ и Канада, пряко по
MAX Sport 2

Българският дом на NHL еMAX Sport 2

Феновете на хокея от България могат да се насладят на най-добрите изпълнения в Националната хокейна лига на САЩ и Канада, пряко в ефира на MAX Sport 2. Очакват ни вълнуващи сблъсъци от двете конференции, както и финалните серии. Последният сезон завърши с исторически първи трофей за отбора на Вашингтон Кепитълс. Водени от своята звезда Александър Овечкин, отборът надви Лас Вегас Голдън Найтс и отнесе Купата Стенли в американската столица.

Какво обаче ще се случи през следващия сезон? Единствения начин да разберем е да сме пред малкия екран. Ще следим с интерес и представянето на Александър Георгиев - българският вратар на Ню Йорк Рейнджърс. Рейнджърите са сред най-старите и най-титулувани отбори в този спорт и със сигурност ще търсят място във финалните серии през 2019.

виж програмата

Ню Джърси Девилс - Детройт Ред Уингс на 17 ноември по MAX Sport 2


Ню Джърси Девилс започна сезона в НХЛ така, както завърши предишния – с бърз и красив хокей. Младият отбор изглежда отново ще е фактор на Изток, където конкуренцията традиционно ще бъде много сериозна.Дяволите приемат бившето величие Детройт Ред Уингс – тим, който е в процес на обновяване и търсене на своето ново лице.

Двата отбора ще са силно мотивирани да се представят добре още в ранните фази на сезона. Макар момчетата от Ню Джърси да се фаворит, отборът от Детройт не трябва да бъде подценяван. NHL е виждала и далеч по-големи изненад. Затова интригата остава жива за ценителите на хокея.

Филаделфия - Ню Йорк Рейнджърс на 23 ноември по MAX Sport 1


Филаделфия и Ню Йорк Рейнджърс споделят обща съдба в дивизия Метрополитън на НХЛ. Когато играеш с дивизионен съперник, залогът е много по-голям. “Летците“ са по-убедителният тим от началото на сезона.

Въпреки отписания на хартия сезон за Рейнджърс заради подмладяването на отбора, тимът от „Голямата ябълка“ никога не може да бъде считан за аутсайдер. А шансът да видим родения в България вратар Александър Георгиев в игра пък прави този мач естествен избор за петъчната вечер.