На леда става горещо с програмата на NHL

Най-добрите хокеисти си дават среща на честотите на MAX Sport
MAX Sport 1MAX Sport 2

Българският дом на NHL еMAX Sport 2

Феновете на хокея от България могат да се насладят на най-добрите изпълнения в Националната хокейна лига на САЩ и Канада, пряко в ефира на MAX Sport 2. Очакват ни вълнуващи сблъсъци от двете конференции, както и финалните серии. Последният сезон завърши с исторически първи трофей за отбора на Вашингтон Кепитълс. Водени от своята звезда Александър Овечкин, отборът надви Лас Вегас Голдън Найтс и отнесе Купата Стенли в американската столица.

Какво обаче ще се случи през следващия сезон? Единствения начин да разберем е да сме пред малкия екран. Ще следим с интерес и представянето на Александър Георгиев - българският вратар на Ню Йорк Рейнджърс. Рейнджърите са сред най-старите и най-титулувани отбори в този спорт и със сигурност ще търсят място във финалните серии през 2019.

виж програмата

Вашингтон Кепитълс – Бъфало Сейбърс на 16 декември по MAX Sport 1


След една от най-успешните победни серии в историята си, сензацията Бъфало Сейбърс се приземи с няколко разочароващи поражения. Вече и на децата е ясно обаче, че „Сабите“ могат да порежат и най-добрите.

Шампионът Вашингтон обаче набира все по-висока скорост и поваля съперник след съперник. Гледайте Вашингтон срещу Бъфало в неделя (16 декември), от 2 сутринта, по MAX Sport 1.

Ню Йорк Рейнджърс - Вегас Голдън Найтс на 16 декември по MAX Sport 1


Ню Йорк Рейнджърс редува силни и слаби периоди, присъщни на отбор в реконструкция. Нито успехите, нито загубите обаче могат да излъжат треньора Дейвид Куин, който остава реалист за възможностите на тима.

Рейнджърите посрещат Вегас в Медисън Скуеър Гардън в мач, който трябва да носи много динамика и шоу за зрителите. Не пропускайте Ню Йорк Рейнджърс срещу Вегас Голдън Найтс в неделя, от 19:40, по MAX Sport 1.

Колорадо Авеланш - Едмънтън Ойлърс на 12 декември по MAX Sport 2


Много хора сънуват кошмари. За мнозина от Националната хокейна лига този кошмар си има име – Ландеског, Макинън, Рантанен. Тройката на Колорадо Авеланш разкъсва на парчета защита след защита и малко са тези, които са намерили противодействие.

Но Едмънтън има свой собствен кошмар на заплата – Конър Макдейвид. Не пропускайте сблъсъка между Колорадо и Едмънтън в сряда, от 4 сутринта, по MAX Sport 2.