Мтел Трафик

Помощ

Актуална трафик информация Mtel Traffic


За услугата

 

Mtel Traffic предоставя безплатна и актуална информация за трафика в градовете и пътищата от Републиканската пътна мрежа на България.

Картата ти дава информация за движението по пътищата в цялата страна в реално време. Нивото на натоварване на даден участък е обозначено с цветове - зеления цвят показва участъци без регистрирани проблеми; с жълт и съответно червен цвят са отбелязани маршрути, при които се наблюдава затруднено преминаване.

В допълнение, също в реално време се предоставя информация за времето за пътуване по основни маршрути в България, както и Трафик барометър, представляващ натоварването на пътната мрежа по часове.

За медиите

 Предавайте движението в реално време с Mtel Traffic. Във видеото ще видите примери как би могъл да изглежда репортаж, свързан с пътната обстановка.


За общини

 Една от основните функции на Mtel Traffic е управлението на трафика чрез информационни електронни табели. Чрез тях всяка една община може да регулира и управлява движението на автомобили в реално време.

За водачи

 

Mtel Traffic

Очаквайте скоро и смартфон приложение Mtel Traffic, с което ще можете да следите пътната обстановка в реално време, за да планирате най-ефикасно своя маршрут.