Nokia отново е в играта. Виж смартфоните, които възродиха легендарния бранд

2017 година ще влезе в историята. След дълго отсъствие Nokia отново влиза под прожекторите. Там, където й е мястото. Верните любители на марката ще се радват да научат, че могат да се сдобият с най-новите модели - Nokia 3 и Nokia 5 oт електронния магазин на Мтел.

Кои са те ли?

Nokia 3 е устройство с класически дизайн – както и подхожда на класическа марка. Красиво изработеното поликарбонатно тяло се допълва от солидна алуминиева рамка. Nokia 3 използва „чиста“ версия на най-новия Android 7.0 Nougat. В превод – това означава, че няма добавени допълнителни приложения и преработки от производителя, което предполага гладка работа и безпроблемно интегриране на последните софтуерни Android обновления.

Оставаме в бюджетния клас с Nokia 5. Свърши обаче времето, в което „бюджетен“ означаваше компромиси. Nokia 5 e смартфон, който си има всичко необходимо. Елегантния дизайн се допълва от мощността, скрита „под капака“ на устройството. Mожеш да разчиташ на 8-ядрен процесор, 2 GB RAM-памет и 16 GB вградена памет. Батерията също има голям капацитет – 3 000 mAh.


Вземи своята нова Nokia сега

Кой искаш да разгледаш първо – Nokia 3 или Nokia 5?