BOSE Speaker SoundLink BT mobile III
Speaker SoundLink BT mobile III

BOSE Speaker SoundLink BT mobile III

  • Без тарифен план
  • Свързва се със смартфон, iPad или друго Bluetooth устройство
  • Мощна и издръжлива батерия
  • Пасва идеално в повечето чанти и раници

Speaker Bose SoundLink BT mobile III – сподели музиката

Колонката, която събира музиката и приятелите ти Запознай се с колонката, която ще ти донесе много забавления с любимата музика и любимите приятели. SoundLink BT mobile III е Bluetooth колонка от ново поколение. Музиката е по-мощна, а батерията издържа доста по-дълго от тази на предшествениците си. В нея са събрани най-новите Bose технологии за възпроизвеждане на звук.

Свържи и си готов


Тази компактна колонка може да се свързва с твоя смартфон, iPad или друго Bluetooth устройство. Обхвата й е около 9 метра, така че можеш да започваш купона без да мислиш за кабели. Просто натисни и задръж Bluetooth бутона на горния панел. След това открий колонката на твоето устройство. Последните шест устройства, които си използвал, се запаметяват автоматично, така че повторната връзка е още по-лесна.

Практичен и изчистен дизайн


Разбира се, музиката е това, което привлича хората, но и дизайнът има значение. Компактните размери, заоблени ръбове и тънък профил правят впечатление веднага. Помислено е и за практичността. Колонката пасва идеално в повечето чанти и раници, а силиконовият панел на бутоните я защитава от проникване на прах.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
29.90 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.