Samsung колонка Level Box Slim
колонка Level Box Slim

Samsung колонка Level Box Slim

Цена в брой:1,00 лв.
  • IPx7 водоустойчивост
  • 8W колонка
  • Приемане на повиквания
  • Функция допълнителна батерия

Звуците са навсякъде със Samsung Level Box Slim

Вземи своята колонка навсякъде с теб


Първокласен звук – където и когато да ти потрябва. Това е заявката, която прави Samsung Level Box Slim, благодарение на своите компактни размери. Ако трябва да говорим в цифри - 148.4 x 79.0 x 25.1 mm, на фона на скромното тегло от 236 грама. Но не подценявай възможностите на Samsung Level Box Slim. Тази колонка може да възпроизведе мощен звук, благодарение на който ще се потопиш в любимата си музика.

Samsung Level Box Slim може да стои навсякъде


Парти край басейна през лятото? Няма никакъв проблем. Samsung Level Box Slim няма да се уплаши от някакви си пръски вода. Колонката има рейтинг на водоустойчивост IPx7. Какво означава това ли? Можеш да си слушаш музика в дъжд или сняг, без да ти пука от нищо. Можеш да си слушаш музика даже под душа. Може даже и да изпуснеш колонката си във вода на дълбочина 1 метър за до 30 минути.

Зареди се с музика за часове


Samsung Level Box Slim може да ти осигури музикална атмосфера в продължение на 30 часа. Но това не е най-интересното нещо за батерията на колонката. Рано или късно – батерията на смартфонът ти ще свърши. Тук на помощ идва хитрото решение на Samsung Level Box Slim – неговата батерия може да подаде мощност за твоя смартфон, по подобие на външните преносими батерии. Така ще си сигурен, че музиката няма да те остави в неподходящ момент.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 разширен Xtra 100информация
4.50 лв.
36.98
А1 разширен 75информация
4.50 лв.
26.78
А1 смарт 25информация
5.99 лв.
16.99
Производител:SamsungМодел:колонка Level Box Slim
Размер:148.4 x 79.0 x 25.1 mmТегло:236 g
Батерия:30 часа музика/говорене