Sony PlayStation 4 Pro
PlayStation 4 Pro

Sony PlayStation 4 Pro

Цена на изплащане:33,99 лв./мес.
Цена в брой:739,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 1TB капацитет на диска
 • Подобрена графика
 • Поддръжка на 4K изображения
 • Страхотен геймърски джойстик

Незабравимо гейминг изживяване

Подари си безброй часове забавление с PlayStation 4 Pro


PlayStation 4 Pro (PS4®Pro) (CUH-7000 серия) е компютърна система за забавление, доставяща незабравимо гейминг изживяване, включващо подобрена графика и поддръжка на 4K изображения. Конзолата е изключително мощна! Системната архитектура ( CPU и GPU ) на PS4 Pro, превръща игрите в наслада за окото – една невероятна визуална детайлност и прецизност. Потребители с 4K телевизори ще могат да стартират всички PS4 заглавия, но този път с по-високо качество: 4K резолюция, с по-бърза и стабилна скорост на опресняване. Освен това PS4 Pro поддържа 4K видео плейбек, с което осигурява 4K стрийминг видео услуги като Netflix и YouTube. В копмплекта ще намериш и страхотен геймърски джойстик.

PlayStation 4 Pro гарантира наслада за очите


Притежателите на HDTV също ще могат да се насладят на взривяващо сетивата геймплей изживяване, отново от конзолата PS4 Pro. Системата осигурява 1080p резолюция за всички PS4 заглавия, както и по-бърза опреснителна способност за някои от игрите.PS4 Pro поддържа HDR визуална технология. Последната позволява възпроизвеждането на светлосенки и обогатена палитра от цветове. Геймърите, които притежават HDR-съвместими телевизори ще се забавляват с игри и съдържание, впечатляващо с реалистичност, живописност и неподправеност. Капацитетът на хард диска на PS4 Pro е 1TB*4. Готов е да „подслони“ повече игри, съдържание и любими геймплей видеа.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 премиум 200информация
препоръчителен план
33.99 лв.
48.03
А1 разширен Xtra 100информация
33.99 лв.
36.98
А1 разширен 75информация
33.99 лв.
26.78
А1 смарт 25информация
33.99 лв.
16.99
Производител:SonyМодел:PlayStation 4 Pro
Размер:295x55x327 ммТегло:3.3 кг
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.