Alcatel Pixi 4 4''
Pixi 4 4''

Alcatel Pixi 4 4''

Цена в брой:9,98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 4.0-инчов дисплей
 • 1.3 GHz четириядрен
 • 3 MP основна камера + 1,3 MP селфи камера
 • 512 MB RAM, 4 GB вградена памет

Да си минималист е модерно и Alcatel Pixi 4 (4) го знае

Alcatel Pixi 4 (4) в 3 думи: лек, компактен и изчистен

В английската митология pixie е летяща фея, по-малка от човешка длан и толкова лека, че не можеш да усетиш, когато кацне на теб. Не е изключено това да е вдъхновило и Alcatel при създаването на Pixi 4 (4), защото и неговото тегло е едва забележимите под 150 грама, а размерите му са 121,3 x 64,4 x 9,7 мм. Дизайнът му като цяло е много изчистен. Отстрани има само 2 бутона – за включване и за промяна на звука.

Запознай се с минималистичния дисплей на Alcatel Pixi 4 (4)


4-инчовият дисплей на Alcatel Pixi 4 (4) безспорно е един от най-малките на пазара. Въпреки това ще ти бъде напълно достатъчен, за да се забавляваш. Резолюцията му е 480 х 800 пиксела, което ще ти позволи да видиш всеки детайл. Любимите ти цветове също ще са там. Няма как да е иначе, когато устройството може да ти покаже над 16 милиона различни цвята.

4-ядрен процесор и Android 6.0 Marshmallow


Alcatel Pixi 4 (4) може да е компактен, но разполага със стабилен процесор, който би могъл да се справи със сериозни натоварвания. Не подценявай 4-ядрения Cortex-A7 – той ще издържи на работа с множество приложения едновременно. Операционната система на устройството също работи гладко и без проблем – както би могло да се очаква от Android 6.0 Marshmallow.

Батерията на Alcatel Pixi 4 (4) е много издръжлива


Капацитета на батерията на Alcatel Pixi 4 (4) е стабилните 1500mAh (милиампер часа). Казано на по-разбираем език, това означава, че ще имаш възможност да прекараш 10 часа в разговори на 2G или повече от 7 часа при връзка 3G. Оставен на “standby”, Pixi 4 (4) може да работи в продължение на внушителните 520 часа. Наистина добри резултати за смартфон от този ценови клас.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
1.99 лв.
28.99
1.99 лв.
24.99
3.99 лв.
20.99
4.50 лв.
15.99
5.50 лв.
11.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
4.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:AlcatelМодел:Pixi 4 4''
Размер:121.3 x 64.4 x 9.7Тегло:110 г
Батерия:1500 mAh
Деактивиране на Wi-Fi:
настройки > wifi > off
Активиране на Мобилни Данни:
Настройки > мобилни данни > включено
.
- ако апаратът е двусимов: настройки > управление СИМ > мрежа за данни > избира се картата на M-Tел
- в роуминг: настройки > още мрежи > Мобилни мрежи > Данни в роуминг > включено
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.