Sony Xperia XZ
Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Цена на изплащане:21,99 лв./мес.
Цена в брой:369,98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.2" Full HD IPS дисплей
 • 2.15 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz двуядрен процесор
 • 23 МP основна камера + 13 МP предна камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

Устойчив, удобен и стилен – това е Sony Xperia XZ


Дизайнът на Sony XZ е създаден не просто, за да бъде красив. Благодарение на водоустойчивата конструкция на Sony Xperia XZ повече няма да се притесняваш от пръските вода, които са част от всекидневния ни живот. Заоблените му ръбове го правят ергономичен и удобен за държане в ръката. Задният капак на Sony Xperia XZ e направен от висококачествен ALKALEIDO™ метал, който добавя усещане за изисканост и придава особен блясък на устройството.

Дисплеят на Sony Xperia XZ се отличава със здравина и много цветове


Full HD цветовете са другото име на дисплея на Sony Xperia XZ. Смартфонът идва въоръжен със 5,2-инчов екран, с 1080 x 1920 пиксела резолюция. Стъклото е Corning Gorilla Glass, създадено по иновативна технология, която го предпазва от надраскване и падания. За здравината говори и сертификата IP 68. Той се връчва само на устройства, които имат висока защита срещу пръски вода и прах.

Тройната сензорна система на камерата е винаги готова


Sony Xperia XZ разполага с тройна система за качествени снимки. Устройството е снабдено със сензор за изображенията, който „предсказва“ движенията и предотвратява размазването. Заедно с него работи и лазерен AF сензор, който измерва с перфектна точност разстоянието до обектива и осигурява оптимално фокусиране. И накрая трябва да споменем и RGBC-IR сензора. Той запечатва невероятно точни цветове, без значение дали сте навън по светло или на закрито при ниска светлина. Цялото това забавление е двойно, защото Sony Xperia XZ разполага с 23-мегапикселова основна камера и 13-мегапикселова селфи камера.

Sony Xperia XZ е чувствително по-бърз от предшествениците си


Sony Xperia XZ разполага с 4-ядрен процесор (2x 2.15 GHz и 2x 1.6 GHz) с 3GB RAM и вградената 32 GB памет, което е повече от достатъчно за любимите ти видеоигри, снимки и филми. От Sony обещават, че с помощта на мощния процесор Xperia XZ ще работи до 40 процента по-бързо от предишните модели. Сърфирай в интернет, играй любите си игри без да се страхуваш от лагове и гледай видео без риск от блокиране на устройството.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 ONE Unlimited 5XLинформация
препоръчителен план
21.99 лв.
50.99
A1 ONE Unlimited 4XLинформация
23.99 лв.
37.99
A1 ONE Unlimited 3XLинформация
28.99 лв.
33.99
A1 ONE Unlimited 2XLинформация
30.99 лв.
27.99
A1 ONE Unlimited XLинформация
32.50 лв.
25.99
32.99 лв.
20.99
33.99 лв.
15.99
34.99 лв.
11.99
34.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
33.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ
Размер:146 x 72 x 8.1Тегло:161 г
Батерия:2900 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.