Alcatel OneTouch Pixi 3 (7)
OneTouch Pixi 3 (7)

Alcatel OneTouch Pixi 3 (7)

Цена в брой:1,00 лв.
  • 7 инчов WSVGA TFT капацитивен дисплей
  • Двуядрен 1.3 GHz процесор
  • 2MP камера, 512МВ RAM, 4GB памет

Забалението идва с Alcatel OneTouch Pixi 7


Винаги до теб в ежедневните задачи


Alcatel OneTouch Pixi 7 е чудесен избор за таблет на изгодна цена. Със своя 1,2 GHz двуядрен процесор, 512 MB RAM и 2 820 mAh батерия, устройството ще поема без проблем изпълнението на много и различни задачи едновременно.

Удобен и компактен


Със своите 7 инча, Alcatel OneTouch Pixi 7 е перфектният баланс между смартфон и таблет. Pixi 7 разполага със слот за Micro-SIM карта, както и слот за карта памет. Таблетът е удобен, както за браузване в интернет, така и за слушане на музика или гледане на видеа.

Чудесен за подарък


Pixi 7 e страхотна идея за подарък за вашето дете. Балансът между цена и качество определено си заслужава. Дисплеят на таблета е чист и ясен. Устройството разполага с основна и предна камера и освен всичко е перфектен за игри.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
1 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:AlcatelМодел:OneTouch Pixi 3 (7)
Размер:189x 111 x 9.2 мм.Тегло:270гр.
Батерия:2820 mAh Операционна система:Android 4.4 KitKat
Гаранция:24 месеца
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Препоръчани устройства

Други Alcatel устройства