Вие използвате А1 Europe&Balkan.

A1 Europe&BalkanИзх. минути към ЕС/ЕИЗ, Турция и препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония, както и входящи повикванияИзходящи кратки текстови съобщения (SMS) към ЕС/ЕИЗ, Турция и препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония**Мобилен интернет (МB)Дневна такса (в лв. с ДДС)

Дестинация, от която се ползва роуминг услугата

ЕС/ЕИЗ и Турция

1000

1000

200 MB

1,99 лв.

Препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония

100

100

 

  • Зона на валидност: ЕС/ЕИЗ, Турция и препоръчителни мрежи в Сърбия - Vip mobile Сърбия и Македония – One.Vip Македония.
  • Дневната такса се начислява единствено при условие, че в рамките на деня е генериран трафик в посочената по-горе Зона на валидност (входящ или изходящ разговор, изпратено кратко текстово съобщение или мобилен интернет в роуминг). При липса на потребление в Зоната на валидност дневна такса не се начислява.
  • След достигане на включеното потребление от общо 200 МВ на трафик на данни за мобилен интернет А1 България спира достъпа до мобилен интернет. След изтичане на съответното денонощие (след 23:59 часа по българско време) достъпът се възстановява.
  • След изчерпване на включените минути и/или SMS в А1 Europe&Balkan, се прилагат цените от основния роуминг тарифен план, както следва:
ЗониИзходящо повикване към ЕС/ЕИЗ (включително България)Изходящо повикване извън ЕС/ЕИЗВходящо повикванеSMSЦена на МВ

Зона 1 - Страни в ЕС / ЕИЗ

По национален тарифен план – цена за гласово повикване към други национални мобилни/фиксирани мрежи при спазване на политиката за справедливо ползване, част от ОУ

6,99 лв

0,00 лв. при спазване на политиката за справедливо ползване, част от ОУ

По национален тарифен план - цена за SMS към други национални мобилни мрежи при спазване на политиката за справедливо ползване, част от ОУ

По национален тарифен план при спазване на политиката за справедливо ползване, част от ОУ

Всички цени са с ДДС.