xplore

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния ти план.

Готов ли си за нова порция хитове от A1 Xplore Music


17 години след „Обсебен“ на 1 ноември българската рок легенда Стенли се завърна с албума „Чуждо тяло“. Не го пропускай и го сподели с приятели. Чуй го още сега.


Изпратихме октомври с дълго чакания албум на Kanye West “Jesus Is King”. Преобразяване на американския рапър е огромно, а деветият му студиен албум е неговото откровение пред феновете.


През ноември ще има за всеки по-нещо в A1 Xplore Music. Ето например, британският музикант James Blunt казва, по повод новия си албум „Once Upon A Mind”: „Добре, виждам, че ще ме подминеш. Но поне знаеш, че имам нов албум. Кажи на майка си. Обзалагам се, че на нея ще ѝ хареса!"

Xplore Music Web App

Помните ли тези хитове отпреди 20 години


Музикалната машина на времето днес ще те върне в романтичните 90-те години от 20 век. Припомни си баладите, дискотечните хитове и най-известните бой банди с плейлистите, внимателно подготвени от музикалните редактори на A1 Xplore Music. Да започнем с бавната музика от 90-те. Сантиментално, знаем, но в тон есенното настроение.


Като говорим за 90-те - имахте ли си любима Бойс-банда? Backstreet Boys или пък може би Boys II Men? Сега е момента да си спомним за най-големите им хитове, с помощта на компилацията ни, посветена на момчетата от 90-те. Потопете се в спомени още сега.


Това ни навежда на една мисъл. Дали дискотеките от 90-те са се променили спрямо дискотеките днес? Има само един начин да разберем - да сравним музиката. Припомнете си 90-те с музиката от дискотеките, която беше популярна тогава.


Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрираш до 31 декември 2019 г., получаваш 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с твоята А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 30.11.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?