A1 Xplore Music

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния Ви план.

Точно ти. Точно твоята музика.


Няма значение дали организираш парти или просто ти се слуша музика на път към работа. С помощта на мобилното приложение A1 Xplore Music, твоите любими песни са винаги с теб. Изтегли приложението сега и можеш да слушаш музика на своя смартфон, таблет или на персонален компютър.


Невероятно разнообразие

Слушай колкото поискаш, където си поискаш и каквото поискаш. Разнообразието от песни, албуми и плейлисти в A1 Xplore Music е впечатляващо. 30 милиона песни от цял свят, 90 хиляди радиостанции и още стотици плейлисти.

Xplore Music Web App

Не пропускай сензационния нов албум на Ицо Хазарта


Музикалният месец започна с концерт на Sting в София. Любимият музикант събра в албум и турне най-големите си хитове в чисто нов аранжимент. А на нас остави удоволствието от компилацията “My Songs”. Руши също се връща под светлините на прожекторите с Best of албума, който можеш да намериш в Xplore Music.


През юли ще видим на живо в българската столица и колумбийската звезда Maluma. Повод за турнето е новият му албум 11:11, който вече може да бъде чут и в A1 Xplore Music.


Невероятната селекция на Armin Van Buuren, наречена A State Of Trance Top 20” с най-добрите транс изпълнения от май 2019, вече e онлайн и в A1 Xplore Music. Феновете на гръцката музика със сигурност ще оценят високо новия супер мелодичен албум на Йоргос Мазонакис, който се нарича Поп фолк за път и Agapo Simeni.


Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрирате до 30 юни 2019 г., получавате 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с Вашата А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 30.06.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?