A1 Xplore Music

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния ти план.

Точно ти. Точно твоята музика.


Август е! Време за горещи плажове и студени коктейли, диви партита на открито, незабравими концерти и изобщо все хубави неща, които можем да съберем в шепата на лятото. А1 Xplore Music също празнува лятото с теб, а музикалните ни редактори имат няколко неустоими музикални предложения. В случай, че още не си попаднал на тях, непременно ги чуй сега. И после ще имаш да разказваш за тях на приятелите си, докато си пиете биричка заедно.


Има ли по-известна фамилия Митеви на музикалната ни сцена от звездната двойка от Бургас F.O. и Peeva? Мишо и Преслава, каквито са малките им имена, са отдавна познати в българското музикално пространство. Сега записаха в дискографията си издаването на втория си албум, носещ фамилното им име като заглавие.


Рапърът Секта е един от най-добрите ни ъндърграунд артисти. Можем да се гордеем с него, защото умее да създава качествени рими и да влага актуални послания в тях. За радост на всички, които го харесват, издаде и албума „Класа“. Можеш да го чуеш от начало до край, че и да го пуснеш на рипийт в A1 Xplore Music.

Xplore Music Web App

Лятото няма да е достатъчно цветно без любовни емоции.


Лятото няма да е достатъчно цветно, вълнуващо и незабравимо без любовни емоции. От тях има в голямо количество в най-новата компилация с хитове Payner Summer Hits 2019. 53 минути с любими хитове от Емилия и Денис Теофиков, от Емануела, Яница, Галин и Азис, Кали и Котенцето, Тони Стораро, Ани Хоанг и много други.


Сред плейлистите в Xplore Music има няколко много ценни класации, които се обновяват периодично. За теб всяка седмица изкарваме от статистиката кои песни са слушани най-често през изминалите 7 дни. Любопитно ли ти е? Кликни в А1 Xplore Music Top 40 и разбери.


Най-новите поп фолк хитове вече са събрани на едно място. Нашият екип не изпуска нито една нова поп фолк песен. Обновяваме плейлиста два пъти седмично. А на теб ти остава само да кликнеш върху червената панделка под корицата, за да го добавиш в „Любими“ и да си в час с най-новите заглавия.


Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрирате до 31 август 2019 г., получавате 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с Вашата А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 31.08.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?