A1 Xplore Music

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния Ви план.

Точно ти. Точно твоята музика.


Няма значение дали организираш парти или просто ти се слуша музика на път към работа. С помощта на мобилното приложение A1 Xplore Music, твоите любими песни са винаги с теб. Изтегли приложението сега и можеш да слушаш музика на своя смартфон, таблет или на персонален компютър.


Невероятно разнообразие

Слушай колкото поискаш, където си поискаш и каквото поискаш. Разнообразието от песни, албуми и плейлисти в A1 Xplore Music е впечатляващо. 30 милиона песни от цял свят, 90 хиляди радиостанции и още стотици плейлисти.


Открий и нещо ново

А1 Xplore Music е новият ти консултант в света на новите хитове. Научи пръв за най-новите парчета на любимите ти изпълнители и виж кои са най-популярните песни в момента. А с интегрираната функция Shazam, ще можеш веднага да разпознаеш песента, която звучи в момента.

Xplore Music Web App

Създадени един за друг

Знаеш ли за какво се пее в голяма част от песните? Не е трудно да се отгатне: любовта е една от вдъхновителките на творците още от древността. И днес е пълно с песни с текстове за разбито сърце или безкрайна любов. Колко пъти сме си пeли: „Какво е любовта“ или пък „Любовта е навсякъде около нас“?


Ако темата не ти е чужда и искаш да си оригинален в месеца на любовта, ние ти даваме идея за подарък: сподели плейлист, който ще пее и говори вместо теб. Тук виждаш само част от колекцията ни с любовна и не съвсем любовна музика. Влез в A1 Xplore Music и открий още много предложения от плейлисти, песни и албуми от жанровете, които обичаш. Не пропускай да чуеш емоционалната рок селекция в Rock’N Love или най-любовните поп фолк хитове в плейлиста Поп фолк романтика

Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
 • Над 30 000 000 песни

  от България и целия свят

 • Над 90 000 радиостанции

  български и световни

 • Плейлисти от български редактори

  създадени специално за теб

 • Shazam

  Интегриран в приложението

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрирате до 28 февруари 2019 г., получавате 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с Вашата А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 28.02.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?