A1 Xplore Music

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния Ви план.

Точно ти. Точно твоята музика.


Няма значение дали организираш парти или просто ти се слуша музика на път към работа. С помощта на мобилното приложение A1 Xplore Music, твоите любими песни са винаги с теб. Изтегли приложението сега и можеш да слушаш музика на своя смартфон, таблет или на персонален компютър.


Невероятно разнообразие

Слушай колкото поискаш, където си поискаш и каквото поискаш. Разнообразието от песни, албуми и плейлисти в A1 Xplore Music е впечатляващо. 30 милиона песни от цял свят, 90 хиляди радиостанции и още стотици плейлисти.


Открий и нещо ново

А1 Xplore Music е новият ти консултант в света на новите хитове. Научи пръв за най-новите парчета на любимите ти изпълнители и виж кои са най-популярните песни в момента. А с интегрираната функция Shazam, ще можеш веднага да разпознаеш песента, която звучи в момента.


Април, музиката и ти

Нямахме търпение април да започне. Защо ли? Първо, за да се потопим в чаканата сладка пролетна ваканция. После да сме с няколко дни по-близо до премиерата на финалния сезон на „Игра на тронове“. След което да ни останат броени дни до красивата Цветница и шарения Великден.


А най-хубаво сякаш е усещането, че в последните си дни месец април може да ни отведе към черноморските плажове или към все още снежните ни планини. Приключение, които можем да запомним още по-ярко, ако за компания имаме добри приятели и любима музика.


Ако пътуваш през април, ти препоръчваме няколко от най-слушаните плейлисти на A1 Xplore Music: От София до Бургас , Лежерно с приятели, Поп фолк за път или Бачата за из път . Както виждаш, има музика за всеки вкус. Убеди се лично като разгледаш плейлистите в A1 Xplore Music тук


Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
 • Над 30 000 000 песни

  от България и целия свят

 • Над 90 000 радиостанции

  български и световни

 • Плейлисти от български редактори

  създадени специално за теб

 • Shazam

  Интегриран в приложението

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрирате до 30 април 2019 г., получавате 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с Вашата А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 30.04.2019г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?