xplore

Над 30 000 000 песни

Над 90 000 радиостанции

До 3 месеца безплатно1

Тествай безплатно

1 Промоционалният период е в зависимост от мобилния ти план.

Пролетно настроение


Зимата не беше студена, но ако има конкурс за месец, в който мнооого ни се иска вече да е лято, то със сигурност март би спечелил първото място. Нашите музикални редактори помислиха за всички, които вече мечтаят за топлите и дълги дни с музиката в плейлиста „Искам да е лято“.


В най-женския месец не пропускайте и плейлистите, посветени на нежната половина от човечеството. Затваряме очи и избираме едно от многото предложения: плейлиста „Хубава жена“.

Xplore Music Web App

Ново съдържание в A1 Xplore Music


В A1 Xplore Music обновяваме плейлистите с най-новите песни от всеки жанр. Например един от най-слушаните ни плейлисти е „БГ рап 2020“. Едно от българските музикални събития през март е премиерата на дебютния албум на рапъра Бобо. Не пропускай да чуеш 22 качествени парчета, чиито брой е причината албумът да се казва „22“.


Албумът, който скоро няма да изчезне от линията с Топ албуми в A1 Xplore Music и от световните класации, е Map of the Soul: 7 на известната k-pop банда BTS. Ако не сте го чували още, непременно кликнете върху корицата.


Над 40 плочи на Балкантон с незабравими детски заглавия вече са дигитализирани и са на разположение на началната страница на A1 Xplore Music. Не пропускайте великолепните драматизации на приказките на Шехерезада, на Спящата красавица, Снежанка и седемте джуджета и много други.

Отвори сайта

Защо да избера A1 Xplore Music
  • Над 30 000 000 песни

    от България и целия свят

  • Над 90 000 радиостанции

    български и световни

  • Плейлисти от български редактори

    създадени специално за теб

Xplore Music Mobile App

Офертата


Ако се регистрираш до 31 април 2020 г., получаваш 3 месеца безплатен тестов период. След изтичането на безплатния период, цената на услугата е 9.77 лв. с ДДС на месец. Плащането идва с твоята А1 телефонна сметка.


Как да се абонираш


Свали приложението A1 Xplore Music и се регистрирай. Активирай промоционалния период спрямо твоя абонаментен план и се наслаждавай на любимата си музика.

Ценови условия

Екстра Xplore Unlimited

При активиране на екстра Xplore Unlimited, трафикът за изтегляне и стриймване на музикално съдържание не се таксува или изразходва от включените данни в тарифния план на абоната.

Тарифен планПромоционален периодЦена след безплатния периодПредложението е валидно до
Всички останали тарифи 3 месеца безплатно 1.99 лв. с ДДС на месец 31.03.2020г.

В рамките на промоционалния период услугата екстрата Xplore Unlimited се предоставя при всяка регистрация. След промоционалния период услугата се деактивира автоматично. Клиентът следва да я активира допълнително с такса 1.99 лв. с ДДС за месец.
Често задавани въпроси

A1 Xplore Music


Не намирате каквото търсите?