iPhone XR

Просто брилянтен

Да, истина е. Икономичният модел от най-новата серия на iPhone вече е тук. XR идва при теб с най-иновативния LCD в индустрията – изцяло новият Liquid Retina дисплей. Разполага и с още по-бърз Face ID софтуер за лицево разпознаване. Всичко това - събрано в елегантен дизайн. Красив, откъдето и да го погледнеш. Ако се чудиш кое прави iPhone XR толкова добър, ще ти разкрием част от тайната. Прави се с изключителни материали. Смартфонът има изключително издръжливо предно стъкло, което го защитава от надрасквания. Всичко това е подсилено от алуминиева рамка. А проектираната му устойчивост на прах и вода вече не трябва да изненадва никого.

Поръчай сега

Apple iPhone XR Apple iPhone XR Apple iPhone XR Apple iPhone XR Apple iPhone XR Apple iPhone XR
1 Заоблените ъгли на iPhone XR дисплеят следват изящните извивки на корпуса и в същото време образуват стандартен правоъгълник. Когато се измерва като стандартна правоъгълна форма, екранът е 6,06 инча в диагонал. Действителната повърхност на екрана е по-малка.
2iPhone XR е устойчив на пръски, вода и прах и е тестван в контролирани лабораторни условия с рейтинг IP67 по IEC стандарта 60529 (максимална дълбочина 1 метър – до 30 минути). Устойчивостта на пръски, вода и прах не е постоянна характеристика, и може да се понижи в резултат на обичайно износване. Не се опитвай да зареждаш мокър iPhone. Виж ръководството на потребителя за инструкции за почистване и изсушаване. Гаранцията не покрива повреди в резултат на намокряне.
3Qi безжични зарядни се продават отделно.
4В сравнение с A11 Bionic.

&nbsp

&nbsp


Не намирате каквото търсите?