Доставка в същия ден

Специална услуга за град София!

Поръчай онлайн от А1.bg и ще имаш ново устройство още същия ден.

 • Услугата се предлага само за град София

  На този етап от услугата за доставка в същия ден могат да се възползват само поръчалите в рамките на град София. Ако избереш адрес за доставка извън столицата, ще получиш устройството според графика за обслужване на съответното населено място от куриерската фирма.

 • В удобно за теб време

  След като направиш своята поръчка в онлайн магазина и ако тя отговаря на изискванията, ще бъдеш уведомен за планирания час на доставката от куриерската фирма.

 • Важи за всички видове устройства

  В електронния магазин на А1.bg може да откриеш голямо разнообразие от смартфони, таблети, лаптопи, както и много разнообразни джаджи* и аксесоари. Към устройството можеш да поръчаш и тарифен план, като в този случай куриера ще донесе договора ти. Важно е да си го направил до 11:00 ч. и ще го имаш до 18:00 ч. в същия ден.


*С изключение на BOSE SoundTouch 10, 20 и 30, BOSE Home Speaker 500, SoundBar Sony HT-SF200, както и всички модели телевизори


Express delivery

Какви са условията, за да се възползваш от услугата


 • Преди да получиш потвърждение, че можеш да се възползваш от услугата, нашият екип ще провери дали отговаряш на условията.
 • Адресът за доставка трябва да е в рамките на град София. Заявки за адреси извън столицата ще се обслужват според графика на куриерската фирма за съответното населено място.
 • За да получиш устройството си в същия ден, трябва да направиш поръчка най-късно до 11:00 ч. сутринта. Ако поръчката ти отговаря на това условие, ние имаме ангажимента да извършим доставката до 18:00 ч.
 • Ако си направил поръчка след 11:00, ще можеш да получиш устройството си в рамките на следващия работен ден. Ще получиш съобщение от куриерската фирма, което ще те уведоми за планирания час на доставката.


Не намирате каквото търсите?