Улови пулса на времето

Със смарт устройствата на Huawei

Открий усещане за синхрон и свързаност

Запознай се с новата генерация на Huawei Nova. Nova 5T олицетворява вдъхновяваща комбинация от стил, скорост, супер камери и бързо зареждане. Това е смартфон ориентиран към теб, твоите моменти, снимки и изживяване.

Въоръжен е с цели 5 AI камери: 32 МР предна камера за селфита и 48МР основна, която се комбинира с 16 МР за широкоъгълни снимки отдалеч или пък с 2 МР Макро камера, за да хване най-дребните детайли, когато искаш да снимаш нещо отблизо. Освен това задната камера работи и с втора 2МР камера с "Боке" ефект за изящни портретни снимки. Със своя мощен 8-ядрен процесор и системата за супер бързо зареждане, той е в готовност да ти предложи най-доброто и да го прави безспирно.

Новият Huawei Watch GT 2 е цялостно подобрение на предшественика си Watch GT. Емблематичният модел идва в нова форма, изградена спрямо принципите на минималистичния дизайн, за да постигне класическа визия с пълна изчистеност - без външна рамка и без нищо излишно. За разлика от обраната външност, вътрешността му е пълна с мощ и функции, като 15 измерващи тренировките ти спортни режими, измерване на съня, мониторинг на стреса, мизукален плеър, функция за приемане на обаждания и други. Всичко това е подкрепено от новата му технология на захранване, което прави Watch GT2 да ти помага в твоя ритъм и да го следва неотлъчно с издръжливост на батерията до 2 седмици.