iPhone 13

Pro камери. Pro дисплей. Pro възможности.

iPhone 13 Pro Max / 13 Pro / 13 / 13 mini

Новата серия iPhone е вече тук и е по-добра от всякога! Избери своя нов 5G смартфон и се наслади на възможностите на 5G ULTRA - най-бързата 5G мрежа в България!

Най-новите модели на Apple впечатляват с революционни иновации и мощен процесор, захранван от световно признатия чип A15 Bionic.

Всеки от премиум 5G смартфоните се отличава с елегантен и красив дизайн, разнообразие от функционалности и усъвършенствана система от камери, двойна при iPhone 13 и 13 mini и тройна при двата Pro модела. Те обещават подобрени снимки и видеоклипове дори и при слаба светлина.

За най-артистичните е добавен първият по рода си кинематографичен режим за заснемане на видео в смартфон. Cinematic mode дава впечатляващи възможности за автоматично или ръчно избиране на обекта, който да е на фокус, както и за преход на фокуса от един обект на друг по време на заснемането! С това сюблимният момент в сюжета ще се подсили и насити с драматизъм, точно както на големия екран!

Всеки модел от серията се предлага в комплект с оригинално бързо зарядно, за да не пропуснеш нито един важен момент от своето ежедневие!

iphone12