Влез в коледно настроение с празничните оферти на Мтел

Работилницата на Дядо Коледа тази година се премести в Мтел! Твоите коледни подаръци те очакват. Разгледай нашите неустоими празнични предложения и открий това, което подхожда идеално за теб.

Изненадай свой близък човек с подарък MB или просто си подари безброй часове забавление с нашите планове и устройства.

Перфектният подарък

Чудиш се какво да подариш? Ние имаме идея – всеки има нужда от още мобилен интернет. Подари 6500 МВ на друг номер с Мтел без граници XL с Екстра нет+

Нов смартфон - кога, ако не сега

Твоят нов смартфон е на един клик разстояние. Вземи Huawei, Samsung или Nokia на цени, каквито може да има само по Коледа.

Празниците стават по-вълнуващи с iPad под ръка

Учи, играй, сърфирай и твори. iPad ти дава невероятен дисплей, продуктивност и приложения, за да правиш онова, което обичаш. Навсякъде.

Вкъщи става още по-забавно

Винаги е имало празнични вечери. Но откакто имаме достъп до безброй рецепти онлайн... е някак по-забавно. Вземи сега домашен интернет от Мтел на специални коледни цени. Това е подаръкът, с който няма как да сбъркаш.

Разчупи коледната ТВ програма с интерактивните функции

Обичаш ли коледните филми? С помощта на интерактивните функции можеш да ги гледаш когато пожелаеш. Ще остане време и за семейната вечеря, и за забавленията пред малкия екран.

Тази Коледа си подари магично преживяване. С нов телевизор Samsung

Телевизията, каквато не си я виждал досега. Със Samsung на цени, каквито не си виждал досега

Истинската коледна магия се случва, когато има музика – вземи сега нови колонки BOSE

Разгледай нашите предложения и избери тази колонка, която отговаря на твоя музикален свят. Вземи колонка BOSE за себе си или за подарък на любим човек и си гарантирай, че празничната атмосфера няма да свърши с края на почивните дни.