След звездния уикенд, NHL продължава неумолимо по пътя към плейофите

Интригата в Националната хокейна лига все повече се заплита
MAX Sport 1MAX Sport 2

Българският дом на NHL еMAX Sport 2

Феновете на хокея от България могат да се насладят на най-добрите изпълнения в Националната хокейна лига на САЩ и Канада, пряко в ефира на MAX Sport 2. Очакват ни вълнуващи сблъсъци от двете конференции, както и финалните серии. Последният сезон завърши с исторически първи трофей за отбора на Вашингтон Кепитълс. Водени от своята звезда Александър Овечкин, отборът надви Лас Вегас Голдън Найтс и отнесе Купата Стенли в американската столица.

Какво обаче ще се случи през следващия сезон? Единствения начин да разберем е да сме пред малкия екран. Ще следим с интерес и представянето на Александър Георгиев - българският вратар на Ню Йорк Рейнджърс. Рейнджърите са сред най-старите и най-титулувани отбори в този спорт и със сигурност ще търсят място във финалните серии през 2019.

виж програмата

Торонто Мейпъл Лийвс - Вашингтон Кепитълс на 22 февруари по MAX Sport 2


Торонто и Вашингтон продължават да са сред сериозните фактори в дивизиите си в Националната хокейна лига. Шампионите обаче все още не познават вкуса на победата срещу „кленовите листа“ през сезона. Ще успеят ли Овечкин и компания да предотвратят поражението в последната среща през редовния сезон с канадския си съперник?

Гледайте поредният канадско-американски сблъсък между Торонто срещу Вашингтон в петък, 22 февруари от 2 сутринта по MAX Sport 2.

Уинипег Джетс - Вегас Голдън Найтс на 23 февруари MAX Sport 1


Уинипег Джетс изглежда държи под пълен контрол Централната дивизия на Националната хокейна лига, но канадците нямат право на отпускане, ако искат да довършат започнатото. Отборът се изправя срещу Златните рицари от Вегас и най-добрия вратар до момента през сезона Марк-Андре Флюри.

Ще намерят ли път към мрежата му Патрик Лайне и компания? Единствения начин да разберем, е да гледаме Вегас Голдън Найтс срещу Уинипег Джетс в събота, 23 февруари от 5 сутринта, по MAX Sport 2.

Кълъмбъс Блу Джакетс - Сан Хосе Шаркс на 24 февруари по MAX Sport 3


Краят на трансферния пазар в Националната хокейна лига наближава, а Кълъмбъс Блу Джакетс се намира в деликатна и неприятна позиция. Отборът е заплашен да остане без голямата си звезда Артеми Панарин, а атмосферата в съблекалнята е далеч от уютна.

В такива условия хокеистите на Джон Торторeла имат тежката задача да се изправят срещу „акулите“ от Сан Хосе. Гледайте Кълъмбъс срещу Сан Хосе в неделя, 24 февруари от 0 часа, по MAX Sport 3.