Време е за плейофите в NHL!

Кой отбор ще има честта да вдигне легендарната Купа "Стенли"?
MAX Sport 1MAX Sport 2

Българският дом на NHL еMAX Sport 2

След тежки битки, невероятни възходи и падения, е време да изпратим в историята редовния сезон на Националната хокейна лига. Началото на сезона в Националната хокейна лига беше в първите дни на октомври и сякаш само няколко мига по-късно на прага са директните елиминации. Плейофите по пътя към най-ценния клубен трофей в света – Купа Стенли, са едно съвършено ново изпитание.

Няма значение как и кога си попаднал в тях – това е изцяло нов шанс да достигнеш до най-голямата награда. Тампа Бей Лайтнинг зададе стандарта, но дали ще оцелее в директните битки? Ще разберем с първия кръг на плейофите през април. Не пропускайте решителните срещи в последната седмица на редовния сезон и плейофите на Националната хокейна лига по MAX Sport.

виж програмата

Преките съперници са вече ясни. Плейофите започват!


Плейофната фаза на NHL най-накрая започва. Това шестото поредно издание на турнира, в което до този етап се класират първите три отбора от всяка дивизия, плюс още по 2 от Източната и Западната конференция, поканени с уайлдкард.

В Източната конференция ще гледаме сблъсъците между Тампа Бей Лаитниг и Колъмбъс Блу Джакетс, Бостън Бруинс и Торонто Мейпъл Лийфс, Вашингтон Кепитълс и Каролина Хърикейнс, както и Ню Йорк Айлендърс срещу Питсбърг Пенгуинс.

Най-добрите в Западната конференция конференция пък ще се срещнат в следните двойки: Нешвил Предетърс срещу Далас Старс, Уинипег Джетс срещу Сейнт Луис Блус, Калгари Флеймс срещу Колорадо Аваланч и Сан Хосе Шаркс срщеу Вегас Голдън Найтс.