NASCAR и Моto GP. Само за феновете на високите скорости

Разбери какво означава да имаш бензин в кръвта с
MAX Sport 1 MAX Sport 1

Най-мощните двигатели в света си дават среща по MAX Sport

Едва ли може да опишем с думи адреналина, който високите скорости могат да предизвикат. Когато ревът на двигателите огласи пистата, няма как спортните фенове да не обърнат поглед към малкия екран в очакване на поредното зрелище. А с MAX Sport любителите на най-бързите коли и мотори имат много такива поводи. Тук е българският дом на едни от най-популярните събития в света на моторните спортове - Moto GP и NASCAR.

Едва ли има нещо по-американско от NASCAR. Отвъд океана обичат нещата да са шумни, мощни и големи, а колите в NASCAR не правят изключение. През 2018 феновете на надпреварата имаха възможност да изгледат най-интересното от стартовете по американските писти. MAX Sport ще продължи да бъде мястото за проследяване на новия сезон и догодина.

Разбира се, не може да забравим и за Moto GP. Надпреварата на две колела ни най-малко не отстъпва на тази на четири. Особено по емоции. През 2018 година най-бърз на мотора бе испанецът Марк Маркес. Какво обаче ще се случи през 2019? Силите са много изравнени и опонентите на Маркес ще са готови за реванш...

NASCAR отива в дълбокия американски юг през април


Състезанията на суперовали винаги са се откроявали в календара на сериите NASCAR. Непредсказуеми, вълнуващи и толкова опасни, че правилникът проповядва изкуствено намаляване на мощността на тези гърмящи четириколесни зверове. Второто подобно състезание за годината ще бъде в Таладега, където мнозина са се докосвали до славата. Понякога с помощта на майсторството, а друг път – с повече късмет.

В щата Алабама, с характерната си южняшка култура, бързите коли и високите скорости са истинска религия. Публиката на овала ще бъде многобройна, което допълнително ще мотивира пилотите, но може да внесе и допълнително напрежение. Станете част от еуфоричната атмосфера на 28 април, на вълните на MAX Sport 1.