NASCAR и Моto GP. Само за феновете на високите скорости

Разбери какво означава да имаш бензин в кръвта с
MAX Sport 1 MAX Sport 1

Най-мощните двигатели в света си дават среща по MAX Sport

Едва ли може да опишем с думи адреналина, който високите скорости могат да предизвикат. Когато ревът на двигателите огласи пистата, няма как спортните фенове да не обърнат поглед към малкия екран в очакване на поредното зрелище. А с MAX Sport любителите на най-бързите коли и мотори имат много такива поводи. Тук е българският дом на едни от най-популярните събития в света на моторните спортове - Moto GP и NASCAR.

Едва ли има нещо по-американско от NASCAR. Отвъд океана обичат нещата да са шумни, мощни и големи, а колите в NASCAR не правят изключение. През 2018 феновете на надпреварата имаха възможност да изгледат най-интересното от стартовете по американските писти. MAX Sport ще продължи да бъде мястото за проследяване на новия сезон и догодина.

Разбира се, не може да забравим и за Moto GP. Надпреварата на две колела ни най-малко не отстъпва на тази на четири. Особено по емоции. През 2018 година най-бърз на мотора бе испанецът Марк Маркес. Какво обаче ще се случи през 2019? Силите са много изравнени и опонентите на Маркес ще са готови за реванш...

Moto GP: Гран При на Германия - 07 юли


Ако се даваше гражданство за тотална доминация, то Марк Маркес щеше бързо да получи германски паспорт. Световният шампион не даде шанс на съперниците си в последните шест издания на надпреварата на Заксенринг, а отличната му форма не дава индикации за отстъпление в клас Moto GP.

Германия ще постави и дългоочакваното начало на историческия първи сезон на електрическите двуколесни серии Moto E. Ако сте фенове на моторите и високите скорости - не забравайте да отбележите датата 07 юли в календарите си. Идва поредният вълнуващ кръг от Moto GP, а MAX Sport 1 е мястото, където може да видите всичко.

NASCAR: Coke Zero Sugar 400, Дейтона


Митичната Дейтона приема за втори път NASCAR през сезона за още едно суперскоростно изпитание за пилоти и отбори. Дени Хемлин триумфира във Флорида в първия старт от кампанията, но надпреварите на суперспийдуей рядко могат да бъдат повторени като сюжет. Младокът Ерик Джоунс спечели миналогодишната лятна надпревара тук, което бе поредното доказателство, че на Дейтона няма невъзможни неща.

Едва ли има редовен зрител на MAX Sport, който да се съмнява, че камерите ни ще бъдат на линия, за да ви направят свидетели на цялото шоу. На 7 юли ще направим шеметна екскурзия до слънчева Флорида с MAX Sport 1.