Гледай волейбол на световно ниво по MAX Sport


Това е домът на Лигата на нациите, Световното клубно първенство и още много много волейболMAX Sport 1

Време е за волейболната Лига на нациите
MAX Sport 1

През последните години жадната за качествен спорт българска публика намери своите нови любимци. Добрите игри на националите ни както от мъжкия, така и от женски представителен тим, приковаха милиони фенове пред екраните. Затова и програмите на MAX Sport са тук, за да предложат огромно разнообразие от волейболни емоции.

През отминалият сезон камерите на MAX Sport проследиха всичко най-интересно от двубоите на женския национален отбор на България, от Лигата на нациите, а в края на годината и Световното клубно първенство. През 2019 ще продължим да снабдяваме родните фенове с редовната им доза качествен волейбол и спортни вълнения.

Тежко гостуване в Китай за момичетата на Иван Петков


В последния уикенд от първата фаза на волейболната Лига на нациите при жените България гостува в далечен Китай. Състезателките на Иван Петков показват прогрес в представянето си, но предпоследният съперник на България е домакинът Китай. Българският отбор разполага с по-сериозен ръст, както и с индивидуални качества, но все още ни липсва постоянство в двубоите. Китайците от друга страна пък ще имат мощна подкрепа от трибуните, което винаги има значение.

Ще се справи ли българският отбор срещу една от великите сили в този спорт? Със сигурност няма какво да губим. Не пропускайте да научите отговора на този въпрос с двубоя на Китай и България в сряда, 19 юни от 14:30, по MAX Sport 2.

Италия срещу Сърбия е ключов двубой в Лигата на нациите


След гостуването във Варна, за Италия предстои домакински турнир в Лигата на нациите при мъжете. Милано ще бъде арена на сблъсъка срещу бойкия тим на Сърбия. Италианците поглеждат към финалите в надпреварата, но сърбите са доказали, че не дават нищо даром.

Италия е безспорен гранд в света на волейбола. Сърбия има млад и амбициозен тим, с волейболисти, които играят в едни от най-престижните първенства на Стария континент. Може да очакаме истинско дерби, с непредсказуем изход. Гледайте Италия срещу Сърбия в петък, 21 юли от 21 часа, по MAX Sport 2.