Гледай волейбол на световно ниво по MAX Sport


Това е домът на Лигата на нациите, Световното клубно първенство и още много много волейболMAX Sport 1

Волейболната 2018: Равносметката
MAX Sport 1

През последните години жадната за качествен спорт българска публика намери своите нови любимци. Добрите игри на националите ни както от мъжкия, така и от женски представителен тим, приковаха милиони фенове пред екраните. Затова и програмите на MAX Sport са тук, за да предложат огромно разнообразие от волейболни емоции.

През отминалият сезон камерите на MAX Sport проследиха всичко най-интересно от двубоите на женския национален отбор на България, от Лигата на нациите, а в края на годината и Световното клубно първенство. През 2019 ще продължим да снабдяваме родните фенове с редовната им доза качествен волейбол и спортни вълнения.

Ще се превърне ли волейболът в новия любим спорт на българите


Безспорни заслуги за това имат националните ни отбори от последните години. Но и не само. След дълго забавяне у нас се появиха модерни спорни съоръжения, които ни позволиха на страната ни да бъде домакин на международния събития. Така и българската публика получи възможност да бъде близо до своите любимци.

През 2018 нямахме шанс да се поздравим с големи успехи в Лигата на нациите, която MAX Sport отрази, но истинските фенове знаят, че в играта трябва да се приемат и спадовете и върховете. Можем само да се надяваме, че нашите лъвове и лъвици ще ни радват много и през предстоящия волейболен сезон.