Мощност от ново поколение

Върни смартфон и вземи 200 лв. отстъпка

Време е! Новитe Samsung Galaxy Note 10 и 10+ идват


Любителите на Samsung със сигурност са чакали този момент доста време. Samsung представя най-новите попълнения в серията Note.

Устройството e налично за предварителна поръчка от онлайн магазина на А1.bg от 23:30 на 7 август до 22 август, включително. Поръчай сега и ще бъдеш сред първите, които притежават това страхотно устройство в България!

А сега имаш още една причина да си заявиш това невероятно устройство. Ако имаш стар смартфон, от който желаеш да се освободиш - можеш да го върнеш и да получиш 200 лв. oтстъпка! Разбери как - по-долу.Върни стария си смартфон и спести 200 лева

Сега е моментът да направиш супер изгодна сделка. Върни стария си смартфон и ще спестиш 200 лева от цената на устройството си.

За целта първо трябва да попълниш регистрационната форма по-долу и да отбележиш, че ще върнеш старо устройство. След успешното попълване на формата, кликни на бутона "ОК". Това ще те препрати страницата на устройството, където трябва да направиш поръчката си.

Също така, не забравяй да разпечаташ приложения протокол, да го попълниш и да ни го изпратиш заедно с устройството. Това е задължителна стъпка. Запознай се и с общите условия на кампанията.

Изпрати ни стария си смартфон, заедно с попълнения протокол на следния адрес: А1 БЪЛГАРИЯ ЕАД Е-МАГАЗИН, гр. София, ул. Кукуш 1, Сграда М8 (ТТТ), СТАЯ 15, тел. 0881106467.


Какво още трябва да знаеш при предварителната поръчка

Samsung Galaxy Note 10

  • Ако днес си направя предварителна поръчка за Samsung Galaxy Note 10, кога мога да очаквам доставката?
  • Как мога да се възползвам от обявената отстъпка от 200 лв.?
  • Мога ли да се възползвам от обявената отстъпка от 200 лв. и да си закупя Samsung Galaxy Note10 или Note10+ на изплащане?
Не намираш каквото търсиш?

Samsung Galaxy Note 10 Pre-ord