Напълно различен

Серията Samsung Galaxy S10: Телефоните, които не просто се открояват, а са напълно различни

Новите флагмани на Samsung вече са на пазара, а ти можеш да си един от първите в страната, които ще имат възможност да ги държат в ръцете си.

С тях можеш да се почувстваш като истински професионален фотограф. Или пък да се потопиш в магията на киното с безкрайния дисплей. С мощен процесор, който обещава всичко това без засечки.

Тази година имаш още една сериозна причина да направиш поръчка за твоя нов страхотен Samsung през електронния магазин на А1, можеш да получиш страхотните Galaxy Buds – новите безжични слушалки на Samsung. Общите условия на промоцията може да откриеш ТУК.
За да участваш в промоцията на Samsung първо трябва да закупиш Samsung Galaxy S10 или S10+ в периода от 20 февруари до 15 март 2019 година.


След като си закупил своето устройство, трябва да го активираш между 8 и 15 март.


Третата стъпка е да се регистрираш в приложението Samsung Members в периода от 1 до 8 април. Трябва обаче да си бърз, защото бройките са ограничени!
Само първите 1000 регистрирали се в приложението ще получат новите Samsung Buds. Остава да чакаш валидацията на регистраното устройство и доставката на твоите нови слушалки. Те ще дойдат до теб с пратка от Samsung до 30 април 2019.

Поръчай сега