Samsung Galaxy J4+
Galaxy J4+

Samsung Galaxy J4+

Цена на изплащане:1,65 лв./мес.
Цена в брой:33,32 лв.
  • 6.0" (15.24 см) TFT HD+ дисплей
  • 1.4 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP основна камера и 5 MP селфи камера
  • 32 GB вградена памет, 2 GB RAM
  • Dolby Atmos аудио

Новото изгодно предложение в J-серията


Samsung Galaxy J4+ - забележителен в икономичния клас


Galaxy J4+ се отличава с гладък дизайн със заоблени ръбове, който ляга удобно в ръката. Освен това се откроява с първокласно гланцово покритие и се предлага в серия от модерни цветови възможности.Широкият 6,0-инчов инфинити дисплей на Galaxy J4+ е идеален за многозадачни дейности, включително игри, текстови съобщения и сърфиране в интернет.А благодарение на неговата App Pair функционалност можеш да уговаряш срещи, докато пишеш съобщения и търсиш из картата едновременно.

Плаващия бутон за снимки е винаги под ръка


Galaxy J4+ разполага със задна камера с 13 MP (F1,9) и лещи 5MP (F2,2) отпред, за да можеш да снимаш дори при слаба светлина. Благодарение на тристепенната предна светкавица със светодиод можеш да правиш изключителни селфита. Плаващият бутон за затвора улеснява процеса на снимане, защото ти дава възможност да освободиш затвора от всяко място на екрана удобно с една ръка.

Galaxy J4+ e подходящ и за истинските меломани


Събуди сетивата си с богат и мощен звук. Dolby Atmos е проектиран така, че да създава и възпроизвежда многоканални саундтракове за домашно кино, което създава поглъщащо и върховно звуково изживяване. Сега можеш да съживиш любимата си музика и филми с още по-изявен триизмерен ефект.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
1.65 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
4.15 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
4.15 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
7.08 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
9.15 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
10.82 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J4+
Размер:161.4 x 76.9 x 7.9 mmТегло:178 г

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.