Samsung Galaxy A9
Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

Цена на изплащане:15,82 лв./мес.
Цена в брой:316,66 лв.
  • 6.3" (16 см) sAMOLED дисплей
  • 2.2GHz четириядрен + 1.8GHz четириядрен процесор
  • 24 MP + 5 MP +10 MP + 8MP основна камера и 24 МР селфи камера
  • 128 GB вградена памет, 6 GB RAM
  • Корпус от стъкло и алуминий, Dolby Atmos, скенер за пръстови отпечатъци, Bixby Voice

Дисплей без край със Samsung Galaxy A9


Ще започнем направо с цифрите: 6.3” Infinity дисплей в съотношение 18.5:9 ЩЕ допълним с фактите: Технология Super AMOLED с Full HD+ резолюция. Да не пропуснем и изящния корпус от стъкло и алуминий.

Какво обаче означава всичко това на по-разбираем език. Накратко - наситени, богати и динамични цветове с висок контраст. Тънките рамки пък з създават усещане за удобство и стил, без да правят компромиси със здравината и качеството.

Запознай се с умната камера на Galaxy А9


Интелигентна камера на смартфона разполага с режим за оптимизиране на сцената. Камерата на Galaxy A9 разпознава до 19 сцени и „наглася“ тон на цвета, наситеност, баланс на черното и бялото, както и яркост на изображението

Ако си сред любителите на селфитата, ще се радваш да чуеш, че този Samsung разолага с 24MP селфи камера с боке ефект и преглед в реално време. Забавленията са гарантирани, а спомените ще останат завинаги.

Samsung A9 разполага с много памет и силен процесор


Samsung Galaxy А9 обещава висока производителност, благодарение на своя мощен процесор Snapdragon 660. Той може да се справи както с множество приложения, така и с видеоигри. Добрата работа на процесора е ключов фактор и за оптималното натоварване на батерията, а тук отделните компененти на A9 работят в отлична синергия.

За да оползотвориш този отличен процесор трябва да имаш и достатъчно място. И тук Samsung Galaxy A9 не разочарова. Разполагаш 6 GB RAM-памет и 128 GB общо вградена памет. Разбира се, можеш лесно да увеличиш това до 512 GB с помощта на MSD карта.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
15.82 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
18.32 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
18.32 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
22.48 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
29.98 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
31.65 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A9
Размер:162.4 x 77.0 x 7.8 mm

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.