A1 Smart N9
Smart N9

A1 Smart N9

Цена на изплащане:2,48 лв./мес.
Цена в брой:33,32 лв.
 • Изберете цвят:
 • 5.47'' (13.89 см.) HD+ IPS дисплей
 • 1.28 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP основна камера и 8 MP селфи камера
 • 16 GB вградена памет, 2 GB RAM
 • Скенер за пръстови отпечатъци

Вземи първия телефон на А1

Бюджетен, здрав и функционален смартфон


А1 за пръв път предлага свой смартфон на пазара. Представяме ти новия Smart N9 - устройство от бюджетния клас, но със солидни параметри и възможности. Нека да започнем с външния вид - 5,47-инчов дисплей, създаден с IPS технологията, за да ти достави още по-наситени HD цветове. Устройството е компактно и удобно за работа. Идва в два цвята - сребрист и черен.

Снимай на воля с двете камери на A1 Smart N9


Смартфонът на A1 идва при теб, въоръжен с две камери. 13-мегапикселовата основна камера ще ти помогне да запечаташ най-красивите гледки и най-важните моменти. A любителите на селфитата ще се зарадват да видят отличната 8-мегапикселова предна камера на устройството. Разбира се, добрите снимки изискват и добър дисплей, на който да бъдат разглеждани. И тук A1 Smart N9 няма да те разочарова със своите богати HD.

A1 Smart N9 е готов за здрава работа


Някои смартфони са създадени за геймъри. Други са като цветни аксесоари. Трети са за любителите на музиката. A1 Smart N9 пък е от типа устройства, който са готови за работа. 4-ядрен процесор и 16 GB памет (+ 2 GB RAM памет) са солидни показатели за този ценови клас. Процесорът е достатъчно силен, за да се справи както с ежедневните задачи, така и с браузване в мрежата, слушане на любимите ти песни и гледане на видео. Без засечки и без проблеми.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
2.48 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
3.75 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
3.75 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
5.42 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
7.92 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
9.98 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:A1Модел:Smart N9
Размер:147.1 x 68.8 x 8.5 mmБатерия:2 900 mAh
 • Всички цени са без ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други A1 устройства