Honor 9 lite
9 lite

Honor 9 lite

Цена на изплащане:2,48 лв./мес.
Цена в брой:41,66 лв.
  • 5.65“ (14.35 см.) TFT LCD дисплей
  • 2.36 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP + 2 MP основна камера и 13 MP+2MP селфи камера
  • 32 GB вградена памет, 3 GB RAM
  • Сензор за пръстови отпечатъци

Honor 9 lite - наистина зашеметяващ дизайн

Кой казва, че високите технологии не могат да са красиви


Дизайнът на Honor 9 lite е зашеметяващ, благодарение на огледалния ефект на гърба на смартфона. В добавка двойното 2.5D стъкло носи повече здравина и сигурност. Honor 9 lite притежава 5.65“ FullView екран в тяло на компактно устройство. Можеш да работиш на новия си Honor лесно и удобно с една ръка. Неговият FHD+ дисплей ти дава възможност за мултитаскване и носи по-голяма наслада от всяко изображение.

Прави снимки до насита с Honor 9 Lite


Предната камера на Honor 9 Lite е снабдена с 13MP + 2MP система с двойни обективи, осигуряваща кристални изображения с ефект “боке”. Селфи снимките пък са още по-лесни и забавни с функциите за снимане с жестове и вградени ефекти. Камерата на Honor 9 Lite се учи докато снима. Тя ще може да разпознае контурите на лицето и след това да персонализира козметичните ефекти. Резултатът - снимка като от професионален фотограф.

Новия процесор е Kirin 659 е скритият коз на Honor


С процесор, работещ толкова бързо, колкото Kirin 659, възможностите са безкрайни. Няма значение дали изпълняваш няколко приложения наведнъж или играеш игри с високи изисквания към устройството. Процесорът е въоръжен с осем ядра и 3 GB RAM памет, благодарение на които ще забравиш забиванията. Батерията на Honor 9 lite също си взаимодейства успешно с хардуерът. Петото поколение технология за пестене на енергия разпределя заряда според нуждите на процесора, което ти позволява да изкараш цял ден с едно зареждане, дори и при много интензивна работа с твоя смартфон.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
2.48 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
3.32 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
3.32 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
6.65 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
9.98 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
12.08 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HonorМодел:9 lite
Размер:151 x 71.9 x 7.6 mmТегло:149 г
Батерия:3 000 mAh
  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.