Huawei P10 Plus
P10 Plus

Huawei P10 Plus

Цена на изплащане:16,65 лв./мес.
Цена в брой:374,99 лв.

ВЗЕМИ БЕЗЖИЧНА КОЛОНКА при поръчка онлайн

  • 5,5" (13,97 см) 2K IPS дисплей
  • 2.4 GHz четириядрен + 1.8 GHz четириядрен процесор
  • 12МP + 20 MP Двойна основна камера + 8MP селфи камера
  • 128GB вградена памет, 6GB RAM, сензор за пръстови отпечатъци

Huawei P10 Plus – смартфонът, който се стреми към съвършенство

Светът ти ще придобие ново лице


Буквално. Huawei P10 Plus e въоръжен с камера, специално разработена съвместно с Leica, за да превърне всяка снимка на лице в портрет на истински майстор художник. Освен това, новите лещи на устройството могат да уловят много повече светлина, което ти позволява да запечаташ всичко в невероятен детайл. С функцията 2х Hybrid Zoom можеш да приближаваш двойно изображението, без да загубиш качеството на снимката. Нека да поговорим малко в цифри: Двойна 20 + 12-мегапикселова основна камера, 8-мегапикселова селфи камера, 3D лицево разпознаване, 50 процента повече детайли. Huawei P10 Plus е просто машина за страхотни снимки.

Huawei P10 Plus е минималистичен и елегантен


Веднага ще ти направи впечатление, че Huawei P10 Plus е напълно плосък, без издутини дори на камерата и навигационните бутони. Скенерът за пръстов отпечатък е обединен с навигационния бутон – още едно решение, напълно подчинено на цялостния минималистичен дизайн. Нищо от това обаче не означава, че твоят P10 Plus е крехък. Дисплеят е от Gorilla Glass 5, подсилен с увеличени нива на защита срещу изпускания. Huawei са подлагали устройството си на жестоки тестове, за да се убедят, че са открили вариант, който издържа на изпускане. Разбира се, има и висока защита от надраскване, за да запазиш кристално чистата си повърхност.

Huawei P10 Plus е страхотен за любителите на високите технологии


Техническите характеристики на устройството са наистина впечатляващи. 5,5-инчовият дисплей работи с най-съвременната IPS технология и разполага с 540 пиксела на квадратен инч. Това означава само едно – страхотно качество на изображенията, с което могат да се похвалят много малко устройства. Това, което не виждаш е също толкова добро, колкото това, което виждаш. Говорим за процесора Kirin 960, който обещава оптимална производителност, независимо от приложенията, с които го натовариш. Huawei P10 Plus работи с 6 GB RAM-памет и разполага с още 128 GB вградена памет.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
16.65 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 3XLинформация
18.75 лв.
40.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
18.75 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
18.75 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
21.65 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
24.98 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
30.82 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P10 Plus
Размер:153.5 x 74.2 x 6.98 mm Тегло:165 г
Батерия:3 750 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.