Huawei P20 lite
P20 lite

Huawei P20 lite

Цена на изплащане:5,82 лв./мес.
Цена в брой:113,32 лв.
  • 5.84" LTPS TFT FHD+ дисплей
  • 2.36 GHz четириядрен процесор + 1.7 GHz четириядрен процесор
  • 16MP+2MP основна камера + 16MP селфи камера
  • 64GB вградена памет, 4GB RAM
  • Стъклен корпус, FullView display 2.0, съотношение 19:9

Lite, но без компромиси

Дизайнът на P20 lite впечатлява


Тънки рамки и съотношение на страните 19:9 - това е първото, което се забелязва, когато погледнеш новия Huawei P20 Lite. Към него трябва да добавим извит панел от закалено 2.5D стъкло, със заоблени ъгли и паралелни орбити на двата продълговати края. Цялостният дизайн носи изискана и свежа елегантност, като същевременно се характеризира с удобен захват, без значение дали го ползвате за игри, гледане на видео или сърфиране. А ако някой се тревожи, че красивото не може да бъде здраво - екранът е защитен от най-съвременното Corning Gorilla Glass.

Преоткрий естествената красота на снимките с P20 lite


Huawei P20 lite предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16MP + 2MP двойна основа камера. Устройството използва технология за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от различни източници, за да оптимизира яркостта на изображението. Камерите на смартфона могат да заснемат най-фините детайли и са чувствителни към леки промени в светлината и цвета. Благодарение на професионалния боке обектив и алгоритмите за естествена красота, задната двойна камера на Huawei P20 Lite ти позволява да заснемеш зашеметяващи портрети със студийно качество.

Перфектна интеграция между софтуер и хардуер


Huawei P20 Lite пристига с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който, възползвайки се от интеграцията между софтуер и хардуер, оптимизира централния процесор за мощна производителност, по-интуитивна употреба и интелигентно взаимодействие между човек и машина. 8-ядрения HiSilicon Kirin 659 наследява използваният при P10 Lite Kirin 658. Ако си любител на видеоигрите или просто си готов за здрава работа - този факт определено ще ти хареса. Смартфонът идва въоръжен с 4 GB RAM-памет и 64 GB общо памет. Разбира се, можеш лесно да разшириш последната до 256 GB с помощта на micro SD карта.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
5.82 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
7.08 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
7.08 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
10.42 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
12.48 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
13.32 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P20 lite
Размер:148.6 x 71.2 x 7.4 mmТегло:145 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.