Huawei P30 + колонка SoundStone
P30 + колонка SoundStone

Huawei P30 + колонка SoundStone

Цена на изплащане:28,32 лв./мес.
Цена в брой:608,32 лв.
  • 6.1" (15.49 см) FHD+ OLED дисплей
  • 2.6 GHz двуядрен + 1.92 GHz двуядрен процесор + 1.8 GHz четириядрен процесор
  • 40MP + 16MP + 8MP основна Leica камера и 32MP селфи камера
  • 128GB вградена памет, 6GB RAM
  • Вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци, тройна Leica камера

Поръчай Huawei P30 сега и може да го имаш с бонус колонка

Много музика, много цветове и много забавления с Huawei


Това е Huawei P30. Смартфонът, който дойде, за да промени правилата на мобилната фотография. Благодарение на неговата прецизна камера, разработена съвместно с Leica, впечатляващи технически характерситики и визионерски дизайн, той бързо се превърна в един от хитовете на 2019 година.А сега имаме още една причина Huawei P30 да е твоето ново устройство.
Представяме ти колонката SoundStone от Huawei. Малка и елеганта, но практична и с възможности за силен и чист звук, тя бързо ще се превърне в любимата ти джаджа. Можеш да я имаш при всяка поръчка на Huawei P30 от A1.bg. Предложението важи от 01.08 до 31.08.2019 или до изчерпване на количествата. Затова не губи време, а заяви своя нов смартфон с колонка още сега!

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
28.32 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
32.48 лв.
30.00 лв.
Производител:HuaweiМодел:P30 + колонка SoundStone
Размер:149.1 x 71.36 x 7.57 mmТегло:165 г.
Батерия:3 650 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.