Nokia 2
2

Nokia 2

  • 5.0" HD LCD дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 8MP основна камера + 5MP селфи камера
  • 8GB вградена памет, 1GB RAM

Nokia 2 - издръжлив и елегантен смартфон


Nokia 2 е изработен от алуминий и изваян поликарбонат за повече издръжливост. Той е с елегантен и модерен дизайн и доставя първокласно качество от пръв поглед.5-инчовият HD LCD дисплей предлага впечатляващ контраст и яснота където и да отидете. Той е енергийно ефективен – независимо дали сърфираш в интернет или гледаш видео, няма нужда от притеснение, че ще изтощиш батерията.

Nokia 2 идва със сериозна за класа си камера


Nokia 2 разполага с 8-мегапикселова основна камера с автоматично разпознаване на картината и има автоматичен фокус. С 5-мегапикселовата камера, страхотните селфита са гарантирани, а с неограниченото качване в Google Photos, можете да заснемаш колкото поискаш.

В корпуса на Nokia 2 се крие доста мощност


Смартфонът ти дава 2-дневен живот на батерията от едно зареждане с мощната си батерия 4100 mAh. Честото зареждане на батерията остава в миналото. Nokia 2 има един от най-надеждните чипсети. Четири-ядреният процесор Qualcomm Snapdragon 212 осигурява безпроблемна работа, без да прави компромис с живота на батерията. Nokia 2 идва с „чист“ Android с най-новите приложения на Google и редовни месечни актуализации.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 M клас Mинформация
3.32 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
6.25 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:2
Размер:143.5 x 71.3 x 9.30mmБатерия:4100 mAh
  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.