Nokia 5
5

Nokia 5

  • 5.2" IPS LCD дисплей
  • 1.4 GHz осемядрен процесор
  • 13MP основна камера + 8MP селфи камера
  • 16GB вградена памет, 2GB RAM

Nokia 5 – бюджетният смартфон, който си има всичко

Вниманието към детайлите е видимо и с просто око


Гладко, почти минималистично тяло, но същевременно подсилено с алуминий, за да има нужната здравина. Напълно изчистен и равен гръб, без изпъкнали линии, за да е удобен за държане в ръка. Изваян дисплей, но покрит със здравия Corning Gorilla Glass. Визията на телефона е чиста и неподправена. Всичко следва една логика: Нищо не блести самоцелно, но същевременно всичко е напълно достатъчно.

Почувствай удоволствието от снимките с Nokia 5


Както е казал народа – няма лоши фотографи, ако камерата има автофокус. Може и да няма такава поговорка, но е време да я въведем. Благодарение на автоматичния фокус на Nokia 5 можеш да правиш невероятни снимки дори и през нощта при намалена светлина с 13-мегапикселовата основна камера. Не пропускай и възможността да си направиш страхотно селфи с всичките си приятели. За това ще се погрижи 8-мегапикселовия широкоъгълен преден обектив.

8-ядрен процесор за максимална мощност


Поглеждаме под капака, където Nokia 5 също е с доста солидни характеристики. Можеш да разчиташ на осемядрен процесор, 2 GB RAM-памет и 16 GB вградена памет. Ако не ти е достатъчна, винаги можеш да я разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Батерията също има голям капацитет – 3 000 mAh. С други думи – ще можеш да си ползваш Nokia 5 без притеснение в продължение на цял ден.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 M клас Lинформация
1.65 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
6.25 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
9.15 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:5
Размер:149.7 x 72.5 x 8.05 mmБатерия:3 000 mAh