Samsung Galaxy A8
Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Цена на изплащане:11,65 лв./мес.
Цена в брой:241,66 лв.
  • 5.6'' Super AMOLEd Infinity дисплей
  • 2.2 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz шестядрен процесор
  • 16MP основна камера +16 MP+8MP селфи камера
  • 32 GB вградена памет, 4 GB RAM
  • Скенер за пръстови отпечатъци, IP68, Bixby

Истински скок за Galaxy А серията на Samsung

Представяме ти Samsung Galaxy A8


Ще се потопиш напълно в случващото се на екрана благодарение на инфинити дисплей със съотношение 18,5:9. Най-големият дисплей на телефон от серията Galaxy A досега предлага широк хоризонтален изглед за удивително кинематографично изживяване. Инфинити дисплеят е по-дълъг от екрана на предходния модел, за да можеш да четеш и разглеждаш с по-малко превъртане. Симетричните извивки и заоблени ъгли допринасят за ергономичния дизайн на Galaxy A8. Този дизайн позволява удобна работа с една ръка и перфектен захват.

Двойна предна камера за още по-добри селфита


Двойната предна камера предлага иновация при селфитата и снимките с приятели, като поставя фокуса върху теб и приятелите ти, за да улавяш моментите по нов начин. А с 16-мегапикселовата задна камера ще правиш ярки и ясни снимки на заобикалящата те среда. Задната камера на Samsung Galaxy A8 също идва при теб със страхотни възможности. Независимо дали е през нощта или си на тъмно, ще уловиш ясно сцената с подобрените възможности при слаба светлина на задната камера на Galaxy A8.

Samsung A8 е въоръжен с 8-ядрен процесор


Независимо дали вършиш няколко задачи наведнъж или си любител на видеоигрите - всичко е бързо и безпроблемно с 8-ядрения процесор и 4 GB RAM на Galaxy A8. Освен това можеш лесно да съхраняваш важното за теб с допълнителен слот за microSD карта до 256 GB. Важно е да споменем и, че можеш лесно да пестиш мобилни данни и да удължиш живота на батерията с адаптивния Wi-Fi контрол на Galaxy A8.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
11.65 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
13.75 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
13.75 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
15.82 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
19.15 лв.
13.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A8
Размер:149.2 x 70.6 x 8.4mmБатерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.