Samsung Galaxy J5 (2017)
Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

Цена в брой:8,32 лв.
  • 5.2" HD Super AMOLED дисплей
  • 1.6 GHz осемядрен процесор
  • 13 МP основна камера + 13 MP предна камера
  • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
  • Сензор за пръстови отпечатъци, Samsung Pay

Samsung Galaxy J5 (2017) – стилът допълва функционалността

Виж зашеметяващия метален корпус


От далеч си личи, че новия Galaxy J5 на Samsung e проектиран с най-голямо внимание към детайлите. По изчистения му корпус няма да откриеш никакво изпъкване, дори и за камерата. Отпред 5,2-инчовият му HD дисплей е добре защитен от 2.5D стъкло. Така вечният страх от надраскване или нараняване на повърхността може вече да остане на заден план. Устройството е с изцяло метален корпус. И не се свени да се похвали с този факт. Естетиката не е единствената причина за това решение – така Samsung Galaxy J5 2017 става много по-издръжлив.

С твоя Galaxy J5 (2017) ще покажеш на всички живота през твоите очи


С помощта на Samsung Galaxy J5 (2017) ще можеш да споделяш живота така, както го виждаш. Задната му 13-мегапикселова F/1.7 камера заснема ясни снимки с подобрени детайли дори при слаба светлина, а интуитивният му интерфейс позволява работа с една ръка благодарение на плаващия бутон за снимане. Така можеш да направиш перфектната снимка от всевъзможни ъгли. Samsung са се погрижили и за любителите на селфитата, защото отпред има втора 13-мегапикселова камера.

Не подценявай Samsung Galaxy J5 (2017) – готов е и за здрава работа


Благодарение на своите 2 GB RAM и 16GB вътрешна памет, J5 (2017) е смартфон, който няма да се уплаши от работа с множество приложения едновременно. Очаквай светкавична скорост при работата, плавно преминаване от приложение в приложения и никакви забивания. Samsung Galaxy J5 (2017) може да се справи и 3D видеоигри. А ако ти трябва потрябва още памет, ще се радваш да чуеш, че устройството поддържа microSD карта с капацитет до 256 GB.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 2XLинформация
0.83 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
0.83 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
4.15 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
8.32 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
9.58 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J5 (2017)
Размер:146.2 x 71.3 x 8.0 ммТегло:160 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.