Samsung Galaxy Note 8
Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Цена на изплащане:22,48 лв./мес.
Цена в брой:491,66 лв.
  • 6.3" Quad HD+ Super AMOLED дисплей
  • 2.3 GHz четириядрен процесор +1.7 GHz четириядрен процесор
  • 12 MP+12 МP основна камера + 8 MP предна камера
  • 6 GB RAM, 64 GB вградена памет

Samsung Galaxy Note 8: Направи нещо голямо

Потопи се в безкрайно море от цветове с Galaxy Note 8


Ще преоткриеш красотата на всеки кадър с помощта на иновативния дисплей на Samsung Galaxy Note 8. На 6,3-инчовия дисплей ще можеш да видиш най-малките детайли на всеки кадър. Устройството е с резолюция 2,960 x 1,440 px и много висока гъстота на пикселите. Благодарение на това изображенията буквално оживяват в ръцете ти. Към това няма как да не споменем и технологията на дисплея – най-модерната в момента Super AMOLED. Дори и да не се изкушен от техническите термини, бързо ще оцениш практичното им приложение, когато видиш изобилието от цветове на дисплея си.

Със Samsung Galaxy Note 8 имаш един професионален фотограф в джоба си


Ни най-малко не преувеличаваме. Note 8 e въоръжен с техника, която доскоро беше запазена територия само за професионалистите. На гърба на устройството си ще откриеш широкоъгълна 12-мегапикселова Dual Pixel камера. С нея може да снимаш всичко в невероятни детайли, защото поддържа 2Х оптично увеличаване. Снимките в движение също вече няма да те плашат. С помощта на функцията Live Focus ще успееш да запечаташ кристално ясни кадри на движещи се обекти. И да, разбира се, че може да откраднеш време за едно селфи. Затова има и 8-мегапикселова предна камера.

Най-съвременните технологии на едно място


Note 8 идва с емблематичния за серията S Pen, с който може да правиш всичко от удобно боравене по интерфейса до това да освободиш артистичните си способности и да се отдадеш на рисуване. Имаш достатъчно място за творбите си – 64 GB вградена памет, която лесно може да разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Можеш да си спокоен, че само ти ще имаш достъп до всичко това, защото Samsung Galaxy Note 8 е въоръжен със скенер за пръстови отпечатъци. Но ти може да го отключиш и само с поглед, защото устройството има и функция за сканиране на ириса.

Какво се крие „под капака“ на Samsung Galaxy Note 8


Samsung Galaxy Note 8 има и мощен 8-ядрен процесор Exynos, с който няма да се притесняваш от забиване. Увереността ни в това се подсилва и от 6-те GB RAM памет на Note 8. Какво може да направиш с толкова много мощност ли? Практически всичко, но ето една идея – изтегли си най-яките 3D видеоигри, които може да намериш. Ако в теб се крие геймър, бързо ще се влюбиш в новия си Samsung Galaxy Note 8. Ще играеш доста дълго, защото в устройството се крие и мощна батерия с капацитет 3,300 mAh.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
22.48 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
24.15 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
24.15 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
29.98 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
39.15 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
52.48 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 8
Размер:162.5 x 74.8 x 8.6Тегло:195 г
Батерия:3 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.