Sony Xperia XZ2 Premium
Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

Цена на изплащане:42,08 лв./мес.
Цена в брой:909,16 лв.
  • 5.8" (14.73 см) 4K HDR дисплей
  • 2.7 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
  • 19 MP + 12 MP основна камера и 13 MP селфи камера
  • 64 GB вградена памет, 6 GB RAM
  • 3D стъклена повърхност, 4К HDR дисплей, (IP65/68), Революционна двойна камера със свръхвисока светлочувствителност

Xperia XZ2 Premium идва с изключителен 4К HDR дисплей


Потопи се в цветове с най-яркия 4K HDR дисплей в колекцията на Sony. С негова помощ ще можеш да се насладиш на видеоклипове и снимки с кристално чисти детайли и наситени цветове. Tехнологията TRILUMINOS™ Display за мобилни устройства произвежда около 30% повече цветови детайли в сравнение със стандартните дисплеи. Благодарение на това Sony Xperia XZ2 е перфектен помощник за разглеждане на албуми, гледане на видеоклипове, филми и дори най-съвременните 3D видеоигри. Неслучайно дисплеят е толкова важна част от всяко устройство.

Най-новите технологии на Sony във фотографията


Xperia XZ2 Premium разполага с най-новите технологии на Sony, които по-рано бяха налични само в най-усъвършенстваните камери. Двата сензора с голям размер и специалният процесор за обработка на изображения със сливане AUBE™ са създадени да улавят повече от това, което може да види човешкото око. Усъвършенстваната камера Motion Eye™ може да записва супер забавен каданс с 960 fps в HD или Full HD. Също така снима и със стандартен забавен каданс от 120 fps.

Sony Xperia XZ2 Premium има процесор, на който може да разчиташ


Независимо дали преглеждаш информация в интернет или играеш игри с много адреналин, Xperia XZ2 Premium осигурява плавна производителност, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Това е процесор, който е достатъчно мощен, за да се справи с предизвикателствата на ежедневната работа и забавления. Подпомогнат от батерия с 3540 mAh, той разпределя натоварването така, че да разполагаш с цял ден заряд.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
42.08 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 3XLинформация
42.92 лв.
40.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
42.92 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
42.92 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
45.42 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
48.75 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
49.98 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ2 Premium
Размер:158 x 80 x 11,9 ммТегло:236 г

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други Sony устройства