Sony Xperia XZ2
Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Цена на изплащане:14,15 лв./мес.
Цена в брой:316,66 лв.
  • 5.7" FHD IPS дисплей
  • 2.7 GHz четири-ядрен + 1.7 GHz четири-ядрен процесор
  • 19 MP основна камера + 5 MP селфи камера
  • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
  • (IP65/68), Corning® Gorilla® 5, Сензор за пръстови отпечатъци

Sony Xperia XZ2 е елегантен и здрав


Новият Xperia XZ2 притежава най-новите технологии, комбинирани в гъвкав и елегантен дизайн и метална рамка за по-голяма издръжливост и първокласно усещане. Смарфонът идва с елегантна 3D стъклена повърхност, която създава удобна за държане в ръка завършена форма, предоставяйки ти възможно най-добро изживяване. Сензорът за пръстов отпечатък е разположен на удобно място, за да можеш да отключиш телефона си, без да движиш ръката.

Дисплей, създаден за забавления


Да, всеки дисплей е създаден за гледане. Но новият флагман на Sony е създаден най-доброто изживяване при гледане. XZ2 разполага с уголемен 5.7” HDR Full HD+ 18:9 дисплей. Можеш да се потопиш в любимите си филми и съдържание с изключителни цветове и контраст. Използвана е най-новата Dynamic Vibration System на Sony, която анализира аудио информацията и ти дава възможност да усетиш действието с ръцете си, вдъхвайки живот на твоите филми, игри и видеа.

Motion Eye – погледни света през очите на Xperia XZ2


Motion Eye™ камерата навлиза в ново измерение чрез революционен ъпгрейд, предоставящ за първи път в света възможност за 4K HDR видео заснемане със смартфон. Xperia XZ2 записва във 4K HDR, така че да можеш да заснемеш заобикалящата те реалност с невероятен контраст, детайли и реалистични цветове. Открий революционната технология за изображения от мобилен телефон – само от Xperia.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 M клас Sинформация
37.08 лв.
9.00 лв.
A1 M клас Mинформация
32.48 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Lинформация
24.98 лв.
19.00 лв.
A1 M клас XLинформация
17.48 лв.
25.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
17.48 лв.
30.00 лв.
А1 М клас 3XLинформация
17.48 лв.
40.00 лв.
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
14.15 лв.
60.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ2
Размер:153 x 72 x 11.1 mmТегло:198 г
Батерия:3 180 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други Sony устройства