Sony Xperia XZ3 Pre-order
Xperia XZ3 Pre-order

Sony Xperia XZ3 Pre-order

Очаквайте скоро
Галерия:Сравни:
 • Изберете цвят:
 • 6.0" (15.24 см) OLED QHD+ дисплей
 • 2.8 GHz осемядрен процесор
 • 19 MP основна камера и 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци,IP65/68, Dynamic Vibration System

Xperia XZ3 - поръчай новото бижу на Sony преди всички

Новият ти смартфон идва с епичния шутър Call of Duty 4


Sony Xperia XZ3 идва! Новият флагман на Sony е машина, която е еднакво пригодена за здрава работа и за часове наред забавления. И най-хубавото - може да направиш така, че да си сред първите в България, които да го държат в ръцете си. От 12 септември до 5 октомври можеш да направиш предварителна поръчка през електронния магазин на А1. Така ще си гарантираш, че през октомври ще се сдобиеш със страхотен нов смартфон, който ще събере погледите на всичките ти приятели.

А сега имаш и още една причина да си подариш нов Sony. Направи предварителна поръчка на Xperia XZ3 и бъди един от първите, които ще играят Call of Duty: Black Ops 4. Получи дигитално копие за Playstation® 4 на пълната версия на играта в деня на премиерата й. Подробните условия може да видиш ТУК!

Виж, чуй и усети повече с Sony Xperia XZ3


Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (High Dynamic Range), за да могат потребителите да се наслаждават на видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори когато го гледат онлайн.

Ефектът от потапянето в забавленията е още по-силен, благодарение на първокласните аудио технологии на Sony. Фронталните S-Force Surround високоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качество като в звукозаписно студио.

Motion Eye™ камера, съчетана с изкуствен интелект


XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smart launch, заедно с функциите с изкуствен интелект като Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus и Smile shutter, гарантират страхотни кадри.И, разбира се, Motion Eye™ камерата на Sony предлага и 4K HDR видеозапис за професионално качество на заснемане, както и Full HD 960fps супер бавен каданс за по-драматични кадри.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3D Creator вече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3D изображения

Sony XZ3 въвежда много иновативни технологии


XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им.

XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps, благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Завладяващото изживяване ще трае без проблем по цял ден благодарение на полезните функции на батерията като Smart Stamina.
Производител:SonyМодел:Xperia XZ3 Pre-order
Размер:158 x 73 x 9.9 mmТегло:193 g
Батерия:3330 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са без ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други Sony устройства