Sony Xperia XZ3
Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Цена на изплащане:39,15 лв./мес.
Цена в брой:799,99 лв.
  • 6.0" (15.24 см) OLED QHD+ дисплей
  • 2.8 GHz осемядрен процесор
  • 19 MP основна камера и 13 MP селфи камера
  • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
  • Сензор за пръстови отпечатъци,IP65/68, Dynamic Vibration System

Xperia XZ3 - новото бижу на Sony

Виж, чуй и усети повече


Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony за по-наситени черни нюанси, по-висок контраст, чистота на изображенията, по-живи цветове и за истинско удоволствие при гледане на филми и видео съдържание. Подобрената технология X-Reality™ for mobile конвертира SDR качеството до близко до HDR (High Dynamic Range), за да могат потребителите да се наслаждават на видео съдържание с по-висока резолюция, по-широка цветова гама и подобрен контраст, дори когато го гледат онлайн.

Ефектът от потапянето в забавленията е още по-силен, благодарение на първокласните аудио технологии на Sony. Фронталните S-Force Surround високоговорители са с 20% по-мощни в сравнение с предходния модел. Hi-Res Audio позволява слушането на музика с качество като в звукозаписно студио.

Motion Eye™ камера, съчетана с изкуствен интелект


XZ3 разполага с нов Smart Launch режим с изкуствен интелект, който моментално активира камерата, когато смартфонът е в хоризонтално положение, което гарантира улавяне на всеки един момент. Smart launch, заедно с функциите с изкуствен интелект като Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus и Smile shutter, гарантират страхотни кадри.И, разбира се, Motion Eye™ камерата на Sony предлага и 4K HDR видеозапис за професионално качество на заснемане, както и Full HD 960fps супер бавен каданс за по-драматични кадри.

19-мегапикселовата основна камера се допълва от най-добрата в класа си 13-мегапикселова предна камера за красиви и подобрени селфита с налични разкрасяващи и боке ефекти за по-креативни кадри. Усъвършенстваният 3D Creator вече предлага възможност потребителите да добавят лицеви изражения към своите 3D изображения

Sony XZ3 въвежда много иновативни технологии


XZ3 също така за първи път представя и новия полезен и удобен интерфейс Side sense, който използва изкуствен интелект, за да осигури лесен и бърз достъп до любими приложения. Само с двойно потупване в която и да е точка на някоя от страните на XZ3, той интелигентно разпознава и показва приложенията, които искате да използвате, и дава бърз достъп до тях, без нужда от превъртане нагоре или надолу в търсенето им.

XZ3 предоставя най-бързата максимална скорост на свързване в света – 1.2Gbps, благодарение на високотехнологичната мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845. Завладяващото изживяване ще трае без проблем по цял ден благодарение на полезните функции на батерията като Smart Stamina.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 М клас 4XLинформация
препоръчителен план
39.15 лв.
60.00 лв.
А1 М клас 2XLинформация
39.58 лв.
30.00 лв.
A1 M клас XLинформация
39.58 лв.
25.00 лв.
A1 M клас Lинформация
40.82 лв.
19.00 лв.
A1 M клас Mинформация
43.75 лв.
13.00 лв.
A1 M клас Sинформация
45.82 лв.
9.00 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ3
Размер:158 x 73 x 9.9 mmТегло:193 g
Батерия:3330 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.

Други Sony устройства