Apple iPad Pro 12,9'' 256 GB
iPad Pro 12,9'' 256 GB

Apple iPad Pro 12,9'' 256 GB

Цена на изплащане:72,48 лв./мес.
Цена в брой:1541,66 лв.
  • 12.9" (32.76 см) Retina дисплей
  • A10X Fusion чип с 64-битова архитектура Вграден M10 копроцесор
  • 4 GB RAM, 256 GB вградена памет
  • 12 MP основна камера + 7 MP селфи камера
  • Изцяло ламиниран дисплей, Олеофобично покритие срещу отпечатъци

Еволюцията на иконичния продукт на Apple нe спира


Новият iPad Pro е готов да се справи със всякакви задачи — и то как. Значително по-мощен от повечето PC лаптопи — и все пак възхитително лесен за употреба. Обновеният Retina дисплей е зашеметяващ както на вид, така и на докосване. И идва с iOS — най-иновативната мобилна операционна система в света. iPad Pro. Всичко, което очакваш от един модерен компютър. Сега - още по-добро, защото можеш да го вземеш навсякъде със себе си. новият дизайн на Retina дисплея в iPad Pro налага изцяло нов стандарт. Не само е по-ярък и по-малко отразяващ, а с технологията ProMotion реагира и много по-бързо. Така че независимо дали скролваш страници или играеш напрегната 3D игра, всичко е бързо и завладяващо.

Дисплей, какъвто не си имал досега


Новият iPad Pro се предлага 10,5-инчов и 12,9-инчов екран. Така ще имаш повече място за повече неща. Разполага и с пълноразмерна екранна клавиатура. И все пак си остава преносим, както винаги досега. Новият iPad Pro Retina дисплей представя технологията ProMotion, с поддръжка за 120 Hz честота на обновяване. Филмите и видеоклиповете изглеждат страхотно, а игрите вървят плавно, без нищо да те разсейва. iPad Pro доказва, че високите технологии могат да бъдат и много красиви. Без значение как ползваш екрана – с пръст или Apple Pencil – приложенията реагират без забавяне.

По-мощен от повечето PC лаптопи


A10X Fusion чипът с 64-битова архитектура и шест ядра поставя в ръцете ти невероятна мощ. С нея лесно ще можеш да монтираш 4K видео в движение. Или да създаваш сложни 3D модели. Или пък да работиш върху документи и презентации. С лекота. Работа с две приложения едновременно, ретуш на снимки с висока резолюция или гейминг – вече няма да те притесняват. Всичко ще се случва плавно. Остани продуктивен и креативен цял ден – издръжливата батерия ще се погрижи за това.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 сърф 2XLинформация
препоръчителен план
72.48 лв.
34.99
A1 сърф XLинформация
72.48 лв.
29.99
А1 сърф Lинформация
74.98 лв.
24.16
А1 сърф Минформация
76.25 лв.
19.16
А1 сърф Sинформация
78.32 лв.
15.83
А1 сърф XSинформация
79.98 лв.
9.99
Виж всички тарифни планове
Производител:AppleМодел:iPad Pro 12,9'' 256 GB
Размер:305.7 x 220.6 x 6.9 mmТегло:692 г
Батерия:10875 mAh
  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.