Lenovo Ideapad Miix 310
Ideapad Miix 310

Lenovo Ideapad Miix 310

Цена в брой:16,66 лв.
  • Изберете цвят:
  • 10.1" LED GLARE WXGA IPS дисплей
  • 1.44 GHz четириядрен процесор
  • 2 MP основна камера + 2 МР селфи камера
  • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет
  • Windows 10 Home

Непрекъснато в движение с новия Lenovo Ideapad Miix 310

Бъди един от първите сред твоите приятели, които могат да се похвалят, че разполагат едновременно с таблет и лаптоп! Размерите на Lenovo Ideapad Miix 310 са компактни, но все пак достатъчно големи, за да се запази усещането за използване на традиционен лаптоп. Лесно можеш да добавиш клавиатура към устройството си и да работиш още по-удобно. Към нея има и допълнителни USB портове. Звучи ти добре? Тогава не се колебай а поръчай още сега от електронния ни магазин!

Lenovo Ideapad Miix 310 е лек, елегантен, но и функционален


Със или без клавиатурата, за Lenovo Ideapad Miix 310 винаги ще остане място в багажа ти. Таблетът тежи скромните 580 грама, а дебелината му е по-малка от сантиметър. Ако трябва да сме по-точни - 9,2 милиметра. Фината му осанка обаче не означава, че в него не е събрана достатъчно мощност, която да отговори на нуждите ти. Независимо дали сърфираш в интернет, гледаш видео или използваш множество програми, 4-ядреният процесор ще се справи.

От камерите до дисплея - Lenovo Ideapad Miix 310 говори за страст към цветовете


Lenovo Ideapad Miix 310 идва с 10-инчов дисплей, с резолюция от 1280x800 пиксела. Така Lenovo гарантира, че можеш да се насладиш на всеки цвят. Таблетът е въоръжен и с две камери: 2-мегапикселова предна камера и 5 мегапикселова задна камера. Разбира се с тях можеш да направиш и страхотни снимки, но нещото, с което се справят най-добре са видео разговорите. В комбинация с детайлните цветове на дисплея, те ти позволяват буквално да се пренесеш на мястото на всяко обаждане или конферентна връзка.

Не мисли за зарядно. Lenovo Ideapad Miix 310 ще издържи


Няма опасност да скучаеш в компанията на таблета ти. Например, можеш да си свалиш любимия сериал и да гледаш в продължение на 10 часа. Най-вероятно ще се умориш доста преди Lenovo Ideapad Miix 310. На този фон няма нужда да поясняваме, че батерията на устройството е достатъчно мощна за продължителна работа на пълни обороти.

10 от 10 точки за Lenovo Ideapad Miix 310 с Windows 10


Много е лесно да забравиш, че Lenovo Ideapad Miix 310 не е обикновен лаптоп. И удобството на клавиатурата не е единствената причина. Таблетът идва с най-актуалната версия на операционната система на Microsoft – Windows 10 Home Edition. Тя е интуитивна и функционална, точно както и на настолен компютър, а процесорът Intel Atom X5 обещава, че ще работи без засечка, дори в компактно устройство като Ideapad Miix 310.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 сърф 2XLинформация
препоръчителен план
0.83 лв.
34.99
A1 сърф XLинформация
0.83 лв.
29.99
А1 сърф Lинформация
3.75 лв.
24.16
А1 сърф Минформация
7.92 лв.
19.16
А1 сърф Sинформация
14.98 лв.
15.83
А1 сърф XSинформация
18.75 лв.
9.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Ideapad Miix 310
Размер:246 x 173 x 9.2 мм (таблет) + 246 x 173 x 9 мм (клавиатура)Тегло:580 г (таблет) + 520 г (клавиатура)
Батерия:2CELL 33WHОперационна система:Windows 10 Home
  • Цените не включват ДДС.
  • Посочените цени са валидни при сключване на нов абонамент или за клиенти в последните 3 месеца от настоящия си договор  за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства