Samsung Galaxy Tab S4 + Клавиатура
Galaxy Tab S4 + Клавиатура

Samsung Galaxy Tab S4 + Клавиатура

Цена на изплащане:37,48 лв./мес.
Цена в брой:791,66 лв.
  • 10.5" (26.67 см) sAMOLED дисплей
  • 2.35 GHz четириядрен + 1.9 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
  • Бързо зареждане, сензор за пръстови отпечатъци, сканиране на ириса, лицево разпознаване, в комплект с клавиатура

Samsung Galaxy Tab S4 - другото име на креативността

В комплект с клавиатура. И с още много


Твоят нов Samsung Galaxy Tab S4 може лесно да се превърне в новия ти най-добър приятел. Причината - възможността да включиш неговата компактна клавиатура. Това го превръща в малък преносим компютър, с който можеш и да се забавляваш и да работиш.

Можеш също така да свържеш своя таблет и с монитор с помощта на HDMI адаптор, да оптимизираш процеса на работа със Samsung DeX или да се потопиш в музика с четирите високоговорителя, настроени от AKG. Това е устройство подходящо за безброй различни задачи и за всяка ситуация.

Страхотен дисплей за страхотни цветове


Ако трябва да обобщим първите си впечатления от външния вид на Galaxy Tab S4 в няколко думи, те ще са: обширен дисплей и ултра тънка рамка. 10,5-инчовият размер на екрана е постигнат благодарение на умалените рамки, липсата на лого и на начален бутон. Казано в цифри - съотношението екран - корпус е 79 на 21 процента в полза на екрана.

Размерът не е единственото предимство на това устройство. Усъвършенстваният дисплей работи с технология sAMOLED със съотношение 16:10 и предлага по-завладяващо зрително изживяване. Цветовете са наситени и ярки до най-малкият детайл.

Практичната S Pen вече има нов дизайн


Новият дизайн на S Pen наподобява истинска писалка - той е перфектен за рисуване, правене на записки, и за всеки вид комуникация. Писалката е особено подходяща за креативните хора, които обичат да създават иновативни дизайни. В крайна сметка - все още никоя програма не може да замени прецизността на човешката ръка. 

Но тук не говорим само за хората на изкуството. От Samsung са помислили и за заетите професионалисти. Само с помощта на S Pen можеш да създаваш до 100 страници записки чрез функциите Записка (дори и при изключен екран) и Samsung бележки.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
A1 сърф 2XLинформация
препоръчителен план
37.48 лв.
34.99
A1 сърф XLинформация
37.48 лв.
29.99
А1 сърф Lинформация
39.15 лв.
24.16
А1 сърф Минформация
41.65 лв.
19.16
А1 сърф Sинформация
48.32 лв.
15.83
А1 сърф XSинформация
49.98 лв.
9.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Tab S4 + Клавиатура
Размер:249.3 x 164.3 x 7.1 mm Тегло:482 g (Wi-Fi), 483 g (LTE)
Батерия:7 300 mAhОперационна система:Android 8.1 Oreo
  • Всички цени са без ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.