BOSE Speaker SoundLink BT mobile III
Speaker SoundLink BT mobile III

BOSE Speaker SoundLink BT mobile III

 • Без тарифен план
 • Свързва се със смартфон, iPad или друго Bluetooth устройство
 • Мощна и издръжлива батерия
 • Пасва идеално в повечето чанти и раници

Speaker Bose SoundLink BT mobile III – сподели музиката

Колонката, която събира музиката и приятелите ти Запознай се с колонката, която ще ти донесе много забавления с любимата музика и любимите приятели. SoundLink BT mobile III е Bluetooth колонка от ново поколение. Музиката е по-мощна, а батерията издържа доста по-дълго от тази на предшествениците си. В нея са събрани най-новите Bose технологии за възпроизвеждане на звук.

Свържи и си готов


Тази компактна колонка може да се свързва с твоя смартфон, iPad или друго Bluetooth устройство. Обхвата й е около 9 метра, така че можеш да започваш купона без да мислиш за кабели. Просто натисни и задръж Bluetooth бутона на горния панел. След това открий колонката на твоето устройство. Последните шест устройства, които си използвал, се запаметяват автоматично, така че повторната връзка е още по-лесна.

Практичен и изчистен дизайн


Разбира се, музиката е това, което привлича хората, но и дизайнът има значение. Компактните размери, заоблени ръбове и тънък профил правят впечатление веднага. Помислено е и за практичността. Колонката пасва идеално в повечето чанти и раници, а силиконовият панел на бутоните я защитава от проникване на прах.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
29.90 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.