Riley Robot
Robot

Riley Robot

Цена в брой:349,99 лв.
 • Без тарифен план
 • Тип на сензора: CMOS 1/4 Inch
 • Качество на картината: HD
 • Двупосочна аудио връзка
 • Инфрачервено нощно наблюдение

Riley – запознай се с новия си най-добър приятел

С Riley винаги държиш дома си под око. Riley е домашният робот, който е готов да служи като твоите очи и уши у дома. Няма значение дали си на дълъг път или просто искаш да провериш нещо от работа. Никога повече няма да се притесняваш дали изключи ютията, дали затвори вратата на хладилника и т.н. Riley ще те освободи от досадните притеснения. Роботът ще бъде и винаги на пост, за да защитава домът ти. „Въоръжен“ със своята камера, Riley може да обикаля и да те алармира за съмнителни движения в дома ти.

Riley ще се разбира добре и с деца, и с домашни любимци


Не се подвеждайте от компактните размери и непретенциозния външен вид на Riley. Това е робот, който е способен да се справи с най-голямото предизвикателство – детските ръце. Или лапите на домашния ти любимец. Или и двете - няма значение. Riley е здрав, издръжлив и няма никакви части, които могат да се отчупят, паднат или да бъдат случайно погълнати. Не само това – този робот е готов за забавления и изненади. Благодарение на приложението за смартфон можеш да „гледаш“ през камерата на Riley в реално време и дори да разговаряш с хората през него.

Не се тревожи за Riley. Умее да се грижи за себе си

Riley ще те изненада със своята интелигентност. Твоят робот сам разбира кога батерията му е изтощена и ще те информира своевременно. Всичко, което трябва да направиш е да го приближиш към станцията му и да избереш функцията за зареждане. Riley ще се премести сам и ще се прикачи към станцията си. Това е един малък всъдеход, който може да се справя със всякакви повърхности вкъщи, да заобикаля препятствия и да се грижи за себе си и за твоето спокойствие.


с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
20.99 лв.
0.00
Производител:RileyМодел:Robot
Размер:10 см х 15.5 см х 10.02 смБатерия:Li-Ion 2600 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.