Samsung Gear VR
Gear VR

Samsung Gear VR

  • Без тарифен план
  • Лесно управление само с два бутона и сензорен дисплей
  • Устройството тежи скромните 318 грама
  • Интуитивен потребителски интерфейс

Готов ли си да изследваш нови светове със Samsung Gear VR?

Чувствай се удобно във виртуалната реалностSamsung Gear VR ще те пренесе до нови светове, като междувременно ще се погрижи затова „пътуването“ до там да е максимално удобно. Устройството тежи скромните 345 грама и няма да ти натежи, дори и при по-продължително използване. Можеш да го прикрепиш здраво към главата си, за да не се размества, когато се движиш. Samsung Gear VR е уплътнен с мека пяна, която ти гарантира пълен комфорт.

Samsung Gear VR идва с интуитивен потребителски интерфейс


С два бутона и един тачпад можеш спокойно да управляваш своя Samsung Gear VR. Тачпадът е по-голям и напълно равен, което улеснява работата. Над него имаш на разположение Home бутон, който те препраща към директно към Oculus Home менюто и Back бутон, който те връща към последното меню. Интерфейсът работи гладко, бързо и е супер интуитивен.

Samsung Gear VR може да се свързва със смартфоните Galaxy


Ако притежаваш смартфон Samsung, можеш да го свържеш със своя Gear VR лесно и бързо с помощта на Micro USB. Устройствата, които са подходящи за това са: Galaxy S7, S7 edge, Note 5, S6 edge+, S6 и S6 edge. VR игрите се превръщат в истинска наслада с комбинацията от тези две технологии.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
препоръчителен план
5.99 лв.
0.00
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.