Sony PlayStation 4 Pro
PlayStation 4 Pro

Sony PlayStation 4 Pro

Цена на изплащане:33,99 лв./мес.
Цена в брой:739,99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 1TB капацитет на диска
 • Подобрена графика
 • Поддръжка на 4K изображения
 • Страхотен геймърски джойстик

Незабравимо гейминг изживяване

Подари си безброй часове забавление с PlayStation 4 Pro


PlayStation 4 Pro (PS4®Pro) (CUH-7000 серия) е компютърна система за забавление, доставяща незабравимо гейминг изживяване, включващо подобрена графика и поддръжка на 4K изображения. Конзолата е изключително мощна! Системната архитектура ( CPU и GPU ) на PS4 Pro, превръща игрите в наслада за окото – една невероятна визуална детайлност и прецизност. Потребители с 4K телевизори ще могат да стартират всички PS4 заглавия, но този път с по-високо качество: 4K резолюция, с по-бърза и стабилна скорост на опресняване. Освен това PS4 Pro поддържа 4K видео плейбек, с което осигурява 4K стрийминг видео услуги като Netflix и YouTube. В копмплекта ще намериш и страхотен геймърски джойстик.

Да поговорим за PlayStation 4 Slim в сухи факти


Истински заклетите геймъри имат нужда от повече информация за своята конзола. Няма да ги разочароваме. Говорим за конзола с 1080P резолюция и HDR поддръжка. А споменахме ли за 500-те GB място за съхраняване на файлове, приложения и игри. На твое разположение са и 10 GB облачна памет, за да можеш да продължиш да играеш там, докъдето си стигнал, без значение дали влизаш през конзола на приятел или друга PS4 система.

Ще разполагаш и с превъзходен DVD и Blu-Рay плейър и възможност за възпроизвеждане на 3D Blu-Ray филми> Важно е също така да споменем, че конзолата поддържа Dolby HD и DTS ХD Audio формати, благодарение на което можеш буквално да се потопиш в музикалната атмосфера на игрите си.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 премиум 200информация
препоръчителен план
33.99 лв.
49.88
А1 разширен Xtra 100информация
33.99 лв.
39.83
А1 разширен 75информация
33.99 лв.
28.78
А1 смарт 25информация
33.99 лв.
16.99
Производител:SonyМодел:PlayStation 4 Pro
Размер:295x55x327 ммТегло:3.3 кг
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.