Дрон Parrot Mambo
Mambo

Дрон Parrot Mambo

Цена на изплащане:1,99 лв./мес.
Цена в брой:29,99 лв.
  • Вградена камера
  • Аксесоари за стрелба и местене на предмети
  • Управление през смартфон и таблет

Parrot MAMBO – добре дошъл в ерата на дроновете

Parrot MAMBO е мини дрон, пълен с изненади


С помощта на Parrot MAMBO ще превърнеш небето в свое игрище. Въоръжен с леко „оръдие“ и щипки за хващане, този дрон ще ти предложи много възможности за забавления. Можеш да организираш състезания с приятели, да научиш невероятни акробатични трикове или дори стреляш по мишени с оръдието. Освен това Parrot MAMBO има и вградена камера, с която можеш да запечаташ страхотни кадри от птичи поглед.

Да, наистина Parrot MAMBO има „оръдие“


Дронът ти ще бъде винаги готов за следващата бойна задача. Parrot MAMBO е въоръжен с оръдие с малки сачми. С него можеш да целиш дронове на приятели или мишени. Пълнителят събира шест и се презарежда много лесно. Няма причина да се тревожиш – сачмите са напълно безобидни и не се изстрелват с достатъчно голяма скорост, за да наранят някого. Забавлението обаче е гарантирано.

Направи най-нестандартната доставка с Parrot MAMBO


Искаш ли да направиш нещо изненадващо и да събереш погледите на приятелите си. Изненадай ги като им донесеш нещо с щипката на Parrot MAMBO. Номерът става само с леки предмети. Например – съобщение написано на лист. Но сме сигурни, че можеш да измислиш и други приложения. Дай свобода на въображението си. Можеш да контролираш щипката и да поставиш предмета, който носиш, с голяма прецизност.

Имаш пълен контрол над своя Parrot MAMBO


Parrot MAMBO се управлява много лесно, благодарение на множеството си сензори. Дори и да пуснеш управлението, ще се включи автопилот, който да стабилизира машината. Ако случайно дронът се удари, системата автоматично изключва двигателя, за да предотврати допълнителни щети. Така имаш по-голяма увереност и спокойствие, управлявайки своя Parrot MAMBO.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 премиум 200информация
препоръчителен план
1.99 лв.
49.88
А1 разширен Xtra 100информация
7.50 лв.
38.83
А1 разширен + 100информация
7.50 лв.
37.98
А1 смарт 25информация
8.50 лв.
16.99
Производител:Дрон ParrotМодел:Mambo
Размер:18 x 18 cm Тегло:63 g
Батерия:550 mAh LiPo Battery
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
  • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
  • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.