Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + 3 игри + PS Plus
PlayStation 4 Slim 500 GB + 3 игри + PS Plus

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + 3 игри + PS Plus

Цена на изплащане:16,99 лв./мес.
Цена в брой:399,98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • AMD Radeon™ графична карта
 • 500 GB твърд диск
 • HDMI™ изход (поддържа HDR)
 • 8-ядрен процесор x86-64 AMD “Jaguar”

PlayStation 4 Slim 500 GB - за истинските геймъри

Страхотна конзола + три игри и членство в PlayStation®Plus


Kолекционерското издание на PS4 идва, за дa впечатлява! Наслаждавай се на невероятно живи цветове, благодарение на зашеметяващите графики HDR. Организирай игрите и приложенията си, споделяй съдържание с приятели. Съхранявай игри, приложения, снимки и видео, и гледай най-добрите TV програми, най-добрите филми и още много от твоите любими приложения за развлечение.

Ако закупиш нов PS4 сега ще получиш и 3-месечното членство в PlayStation®Plus. Това ти дава достъп до безплатни игри всеки месец. Присъедини се и се наслади на първокласна колекция от игри, невероятен онлайн мултиплеър, трайъл версии, големи намаления, ексклузивен достъп и още много други.

Играй хитови заглавия до насита


Какво по-хубаво от нов PlayStation 4 Slim? Отговорът е пределно ясен - нов PlayStation 4 Slim, в комплект с три страхотни игри, които да ти осигурят часове наред забавления. Точно това можеш да получиш сега! А игрите определено си струват:

Започваме с Gran Turismo Sport™. Призовият рейсинг симулатор дрифтира за пръв път на платформата PlayStation 4. Тръпката е високо-октанова и със сигурност ще накара пулса ти да се вдигне. Прецизна и в същевременно интуитивна игра, подходяща както за истински авто-маниаци, така и за всички геймъри.

След това отправяме поглед към Uncharted™4: A Thief’s End. Това е игра, която ще те отведе на околосветско пътуване, преминаващо през острови, далечни градове и заснежени планини. Всичко това, с единствената цел - съкровището на капитан Ейвъри. Но нека не разкриваме твърде много още от сега...

Последната игра в компекта е Horizon Zero Dawn™ Попадаш в пост-апокалиптичен свят, в който природата, необезпокоявана от никого бавно "погубва" руините на забравена цивилизация. Малкото оцелели хора, живеят групирани в ловни племена. Ще се справиш ли с предизвикателствата на този бурен свят???

Да поговорим за PlayStation 4 Slim в сухи факти


Истински заклетите геймъри имат нужда от повече информация за своята конзола. Няма да ги разочароваме. Говорим за конзола с 1080P резолюция и HDR поддръжка. А споменахме ли за 500-те GB място за съхраняване на файлове, приложения и игри. На твое разположение са и 10 GB облачна памет, за да можеш да продължиш да играеш там, докъдето си стигнал, без значение дали влизаш през конзола на приятел или друга PS4 система.

Ще разполагаш и с превъзходен DVD и Blu-Рay плейър и възможност за възпроизвеждане на 3D Blu-Ray филми> Важно е също така да споменем, че конзолата поддържа Dolby HD и DTS ХD Audio формати, благодарение на което можеш буквално да се потопиш в музикалната атмосфера на игрите си.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 премиум 200информация
препоръчителен план
16.99 лв.
49.88
А1 разширен Xtra 100информация
24.99 лв.
39.83
А1 разширен + 100информация
24.99 лв.
38.98
А1 разширен 75информация
24.99 лв.
28.78
А1 стандартен 50информация
24.99 лв.
25.38
А1 смарт 25информация
24.99 лв.
16.99
Виж всички тарифни планове
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.