BOSE SoundTouch 10
SoundTouch 10

BOSE SoundTouch 10

Цена на изплащане:9,99 лв./мес.
Цена в брой:199,99 лв.
 • Изберете цвят:
 • Изключително мощен и чист звук
 • Слушаш музика чрез безжична Wi-Fi връзка: 20 000 интернет радиа и твоята лична музикална библиотека
 • Лесен контрол през смартфон и таблет
 • В кутията има още дистанционно, зарядно и USB кабел

Винаги има място за още музика със Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10 е компактен, за да се събира навсякъде


Няма значение дали имаш претрупана стая или си на другия полюс и харесваш минималистичния начин на живот. Въобще – каквото и да е положението – ще имаш място за колонката Bose SoundTouch 10, защото тя е супер компактна. Снабдена е с Wi-Fi и Bluetooth връзка, за да може да я използваш навсякъде без кабели.

Пускай музика направо със смартфона си


Просто си инсталирай безплатното приложение SoundTouch и ще можеш да се потопиш в музика. Приложението ще те ориентира как да свържеш устройствата си с Bluetooth. SoundTouch 10 поддържа и Wi-Fi, благодарение на което можеш да слушаш популярни музикални услуги като Spotify, Pandora, Интернет радио и много други.

Bose SoundTouch 10 в цифри


Нека поговорим и за техническите характеристики. Колонката е с размери 21,2 см височина и 14,1 см широчина. Тежи всичко на всичко 1,87 килограма, което далеч не е много за устройство способно да възпроизведе толкова мощен звук. Освен самата колонка, в кутията ще намериш още дистанционно, зарядно и USB кабел. Дистанционното също е компактно – 11,4 на 4,4 сантиметра. Форматите, които колонката поддържа са: MP3, WMA, AAC, FLAC и Apple Lossless.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
А1 премиум 200информация
препоръчителен план
9.99 лв.
52.73
А1 разширен Xtra 100информация
14.99 лв.
42.66
А1 смарт 25информация
16.99 лв.
16.99
Производител:BOSEМодел:SoundTouch 10
Размер:21.2cm x 14.1cm x 8.7cmТегло:1.87 кг.
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за настоящи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към А1 България; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • Съществуващ клиент може да закупи устройство на промоционална цена със запазване на текущия план за срок от нови 2 години. Цените са видими на сайта на А1 България ,както в брой, така и на изплащане.
 • При покупка на устройство с предплатен пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на предплатения пакет.
 • За повече информация: *88 и в магазините на А1 България или партньорската мрежа.